Home Breaking News Stiri Prahova “Calitate în managementul unității școlare” pentru Bucuresti si judetul Prahova

“Calitate în managementul unității școlare” pentru Bucuresti si judetul Prahova

2 min read
0
0
458

La sfârșitul săptămânii trecute, în cadrul proiectul “Calitate în managementul unității școlare a fost demarată o nouă activitate: pilotarea unui program de consiliere pentru elaborarea și implementarea documentelor de planificare managerială, prin organizarea de ateliere mixte de lucru și efectuarea de inspecții de monitorizare. Așa se face că timp de trei zile, la Izvorani, a fost organizat primul atelier de lucru, la care au participat 25 de inspectori școlari și 100 de directori de unități de învățământ din București și Prahova, coordonați  de  5 formatori selectați de Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar.

Prin această activitate s-a urmărit elaborarea unor modele de documente de planificare managerială în concordanță cu noile prevederi ale Legii Educației: Proiectul de Dezvoltare Instituţională  şi Planul de Acţiune al Şcolii. Documentele, dezvoltate ca exemple de bună practică pentru toate tipurile de unități școlare din învățământul preuniversitar vor face parte dintr-un ghid tipărit care urmează să fie distribuit în toate unitățile școlare din Municipiul București și Județul Prahova.

Proiectul a demarat în Iulie 2010, are o durată de 34 de luni până în mai 2013 şi este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Prahova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…