Home Breaking News Cât costă o săptămână de tabăra organizată de DJTS Prahova

Cât costă o săptămână de tabăra organizată de DJTS Prahova

2 min read
0
0
975

Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Prahova (DJTS), aflată în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului, organizează pe toată perioada anului tabere pentru elevii și studenți în stațiunile aflate pe Valea Prahovei.

totpal daily news

DJST Prahova dispune de trei centre de agrement , Cheia-vila Brădet , Bușteni-vila Șoimul și vila Crișul și Sinaia-vila Casa Elevilor, acestea însumând o capaciate de totată de 150 de locuri.
Condițiile oferite sunt unele moderne, cazarea realizeazându-se în vile complet renovate, cu sistem de încălzire centrală, parchet, tâmplărie termopan, termoizolaţie, în camere cu 3, 4, 5 şi 6 paturi, cu grupuri sanitare proprii (Vila Şoimul) sau comune (Vilele Casa Elevilor, Crişul şi Brădet ).

În ceea ce privește prețul unui sejur, cu titlu exemplificativ , în luna decembrie acesta a fost de 74 lei/zi/persoană (444 lei/sejur/persoană ) pentru 6 nopți de cazare cu pensiune completă la centrele de agrement Brașov și Sinaia.
La centrul de agrement Cheia , pentru același sejur prețul a fost de 35 lei/zi/persoană, deoarece nu includea masa, vila nedispunând de bloc alimentar propriu. Cu toate acestea, serviciile de masă puteau fi asigurate la o pensiune turistică situată în apropiere, tarifele fiind stabilite în funcţie de numărul de persoane şi de meniul solicitat, în limita a 40 – 45 lei/zi/persoană.

SURSA: http://www.phon.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Breaking News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…