Home Breaking News Cât ești dispus să plătești pentru Revelion?

Cât ești dispus să plătești pentru Revelion?

6 min read
0
0
415

Marja: între 300 și 10.000 de euro

Ofertele pentru petrecerea de Revelion au fost extrem de variante la ediţia din acest an a Târgului de Turism a României, care se închide astăzi. Cei interesaţi au de ales între a-şi petrece vacanţa în ţară, unde pachetele pornesc de la 300 de euro, sau în destinaţii exotice, unde un pachet poate ajunge la 10.000 de euro în Insulele Maldive.

Dacă rămân în România pentru petrecerea Sărbătorilor de iarnă, românii pot alege fie un Revelion la Băile Tuşnad, unde la o pensiune de trei stele preţurile pleacă de la 300 de euro de persoană pentru cinci zile cu demi-pensiune inclusiv masa de Revelion, transmite Agerpres.

Preţurile sunt similare, pentru aceleaşi servicii, şi la hoteluri din Germisara, Sinaia sau Băile Herculane. Mai scumpe sunt ofertele din Poiana Braşov, acolo unde, pentru petrecerea a cinci zile la un hotel de patru stele, cu mic dejun şi cina de Revelion, cei interesaţi vor trebui să cheltuiască circa 500 de euro de persoană.

La Sovata, în funcţie de numărul zilelor de cazare, pentru trei nopţi de Revelion costul unei mini-vacanţe pleacă de la 300 de euro de persoană şi ajunge la circa 500 de euro pentru 6 nopţi cu pensiune completă, la care se adăugă programe de SPA.

400 de euro în Turcia, la cinci stele

Dacă nu vor să rămână în România, românii pot să aleagă Turcia, unde preţurile pleacă de la 265 de euro de persoană la hotel de trei stele cu demipensiune şi pot ajunge la 400 de euro la hoteluri de cinci stele, cu demi-pensiune, la Kusadasi.

Pentru un Revelion petrecut în Egipt, într-o croazieră pe Nil, preţurile sunt de circa 800 de euro la hoteluri de patru stele all inclusive.

În Bulgaria, preţul unui pachet turistic de Revelion este, în medie, de 210 euro de persoană la hoteluri de patru stele, cu masa de Revelion inclusă.

Cât costă Revelionul în destinații exotice

Pentru cei care îşi permit, agenţiile de turism oferă şi sejururi de Revelion în destinaţii exotice, la preţuri pe măsură. Pentru o vacanţă de şapte zile în Republica Dominicană, preţul este de 1.200 de euro de persoană.

În Insulele Mauritius, un sejur de şapte zile, cu transportul inclus şi servicii all inclusive costă 3.500 de euro de persoană. Cele mai scumpe vacanţe de Revelion sunt în Bora Bora, 7.000 de euro de persoană pentru zece zile all inclusive, şi Insulele Maldive, unde o vacanţă de zece zile cu transport inclus şi servicii de lux depăşeşte 10.000 de euro de persoană.

Târgul de Turism al României a reunit peste 110 participanţi din 19 ţări, precum Argentina, Austria, Brazilia, Cuba, Bulgaria, Chile, India, Venezuela, Mexic, Japonia, Peru, Republica Moldova, Uruguay etc. Participanţii la târg, printre care se numără autorităţi în domeniu, din România şi străinătate, organizaţii patronale şi asociaţii profesionale, agenţii de turism şi tour-operatori, hoteluri şi pensiuni, organizatori de congrese şi turism de afaceri, edituri şi instituţii culturale, au expus pe o suprafaţă de peste 8.500 de metri pătraţi.

Citiţi mai mult: www.evz.ro
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Breaking News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

La ce sa fii atenta atunci cand cumperi o haina de blana de vulpe de pe Internet: 3 lucruri care conteaza

Faptul ca poti achizitiona online haine de blana este un mare avantaj, mai ales atunci can…