Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia Cele mai mici tarife la schi pentru cel mai mare domeniu schiabil din tara

Cele mai mici tarife la schi pentru cel mai mare domeniu schiabil din tara

2 min read
0
0
201

Vești bune pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Stațiunile de pe Valea Prahovei au zăpadă din belșug, iar pârtiile sunt în stare excelentă. Cei care vor alege să vină la schi în această perioadă, pot beneficia nu doar de oferte de cazare, dar și de reduceri de prețuri la transportul pe cablu. La Sinaia, un schi-pass de o zi pentru telegondolă și pentru telescaunul din Valea Soarelui este 120 de lei, iar pentru telecabine și telescaunul din Valea Dorului o cartelă costă 150 de lei. Iubitorii schiului au la dispoziție mai multe variante de ski-pass cu reduceri însemnate.

Sinaia dispune de 16 pârtii de dificultate ușoară, medie sau cu grad ridicat, cea mai lungă dintre ele având 2.000 de metri. Toate sunt deservite de instalații moderne, cele mai noi fiind telegondola și telescaunul din Valea Soarelui. Acesta din urmă a fost dat în folosință în urmă cu un an și are o capacitate de transport de 1.800 de persoane pe oră. Telegondola a fost dată în funcțiune în 2007, are un traseu de 1.310 metri, urcând la o diferență de nivel de 442 de metri. Dispune de 38 de cabine cu câte opt locuri și are o capacitate de transport de 1.700 de persoane pe oră.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…