Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Azuga Cupa “BIU” pe pârtia din Azuga, peste 30 de schiori s-au costumat în personaje de basm

Cupa “BIU” pe pârtia din Azuga, peste 30 de schiori s-au costumat în personaje de basm

2 min read
0
0
311

A fost super distractie, in acest sfarsit de saptamana, pe partia Sorica din Azuga, pentru ca aici, Dragobetele s-a sarbatorit intr-un mod aparte. Sute de turişti au sărbătorit Dragobetele la munte. Şi nu oricum , ci costumaţi în diferite personaje care au defilat prin faţa spectatorilor pe pârtia din Azuga. De asemenea s-au oficiat şi căsătorii de probă, pentru 24 de ore.

Peste 30 de personaje foarte cunoscute din povesti sau din filme au defilat pe schiuri prin fata turistilor aflati pe partie sau la baza acesteia, in incercarea de a aduna cat mai multe aplauze. Aflata doar la cea de-a doua editie, Cupa “BIU” a adunat peste 30 de schiori care s-au deghizat cat mai bine cu putinta. Muschetari, calugari, clovni, albinute sau elefanti, cu totii au tinut sa atraga atentia si admiratia publicului.

Nu a fost un concurs de schi propriu-zis, ci mai degraba o parada pe schiuri a personajelor indragite de publicul larg. Indiferent de varsta, schiorii deghizati au fost incantati de atmosfera creata pe partia de la Azuga.“Femeia – pisica” a fost cea mai suparata pentru ca, desi era sarbatoarea de Dragobete nu primise niciun avans sentimental. Cupa “BIU” se organizeaza pentru al doilea an consecutiv iar denumirea vine de la un salut si totodata un avertisment de accident al monitorilor de pe partia Sorica. Organizatorii promit pentru urmatoarea editie un spectacol si mai grandios al personajelor dar si o competitie a celor mai iesite din comun mijloace de deplasare pe zapada.

TNI - Targul National Imobiliar
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Azuga

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…