Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia Festivalul National de Teatru Liceal si Oratorie “Primavera” Sinaia 2012

Festivalul National de Teatru Liceal si Oratorie “Primavera” Sinaia 2012

1 min read
0
0
481

Festivalul national de teatru liceal si oratorie “Primavera” , editia a V-a, se va desfasura in perioada 2-6 aprilie 2012, in cadrul programului “Scoala Altfel”, la Casino Sinaia. Organizatorii va invita sa va inscrieti la cele doua sectiuni, teatru si oratorie si sa participati la activitatile conexe festivalului. Regulamentul festivalului va fi postat pe acest site pana la data de 1 februarie 2012.

Asociatia”Prahova Excelsior” si Colegiul”Mihail Cantacuzino”, avand drept parteneri Primaria si Centrul Cultural” Carmen Silva” din Sinaia, au inscris festivalul”Primavera”, editia 2012, sub semnul Anului Caragiale (1852-1912) si vor  acorda, pe langa multe alte premii, un premiu special pentru cea mai buna interpretare a unei lucrari de I.L Caragiale.Festivalul va cuprinde si o serie de activitati conexe de tipul workshopuri, expozitii, intalniri cu personalitati, concursuri etc.

Pentru mai multe informatii consultati regulamentul sau contactati organizatorii! Petreceti o saptamana de neuitat, la Sinaia, perla Carpatilor!

SURSA: http://www.didactic.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…