Home Breaking News Stiri Prahova Fii şi tu Moş Crăciun in cadrul Campaniei “Ţie ce-ţi aduce Moş Crăciun?”

Fii şi tu Moş Crăciun in cadrul Campaniei “Ţie ce-ţi aduce Moş Crăciun?”

2 min read
0
0
373

Bucuria sărbătorilor de iarnă trebuie simţită de oricine, mai ales de un suflet de copil! În fiecare an, un tânăr cu iniţiativă, Sebi Dumitrescu, demarează campania „Ţie ce-ţi aduce Moş Crăciun?! Lor le aduce… ce poţi tu!”.

De data aceasta, lui i se alătură Street Patrol Câmpina, VP TV şi Ziarul Valea Prahovei, Radio Best Fm şi Club Live, cu sprijinul Primăriei municipiului Câmpina.

Nimic nu este mai încântător decât fericirea din ochii copiilor, atunci când cineva le face o surpriză, cu dragoste. Astfel, în perioada 8 – 23 decembrie, se strâng donaţii pentru micuţii de la Complexul de Servicii Comunitare „Sfânta Filofteia” (Ada Marinescu), din Câmpina.

Din puţinul fiecăruia, putem să le facem sărbătorile mai calde acestor copii. Darurile de la dumneavoastră: hăinuţe, jucării, cărţi, dulciuri şi jocuri, pot fi aduse la cele două puncte de colectare: Club Live – Casa Tineretului sau sediul redacţiei VP TV din Câmpina, Strada Griviţei nr. 69.

Pentru informaţii suplimentare puteţi suna la Sebi Dumitrescu – 0726.91.22.53 sau ne puteţi găsi pe internet la adresa de Facebook donaţii.câmpina.

În anii anteriori, seara de ajun a fost încărcată de emoţie pentru copiii din acest centru, care l-au aşteptat pe Moş Crăciun! Şi în acest an, cu sprijinul dumneavoastră, va exista credinţa în frumuseţea sărbătorilor şi în visurile împlinite de Moş…

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Prahova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…