Home Breaking News Gina Silverstein: “Cum să ai orgasm cu ajutorul meditației”

Gina Silverstein: “Cum să ai orgasm cu ajutorul meditației”

3 min read
0
0
286

De curand, s-au publicat o serie de studii care dadeau vina pe gandurile negative ale femeilor pentru incapacitatea lor de a atinge orgasmul. Gina Silverstein, autoarea unui articol care propune ca solutie pentru aceasta problema meditatia, crede ca, in loc sa traiasca momentul, femeile se lasa prinse in capcana pesimismului.

Meditatia stimuleaza increderea in sine, mareste capacitatea de auto-compasiune, scade anxietatea si imbunatateste atentia“, crede savanta.

Silverstein si echipa ei au studiat cazurile a 44 de studenti din care 30 erau femei. 12 din acestea au urmat cursuri de meditatie. Tuturor participantilor li s-a aratat o serie de fotografii, unele erotice, pentru a li se determina reactia emotionala.

Subiectii au completat chestionare in care au scris ce au simtit privind fiecare poza. Acestia si-au masurat si gradul de confort la vederea fotografiilor.

Femeile din amandoua grupele au avut nevoie de mai mult timp pentru a-si evalua reactia, comparativ cu barbatii. Cu toate acestea, acelea din participante care urmasera cursuri de meditatie au fost mai rapide in ceea ce priveste inregistrarea reactiilor emotionale.

“Femeile care s-au excitat mai greu erau si cele care se judecau mai aspru. Efectul este corelat”, a declarat cercetatoarea.

“Cea mai buna parte a acestui studiu este ca valideaza ipoteza potrivit careia sexualitatea feminina depinde de aspectul emotional si de cel mintal. Vaginul este cea mai neimportanta parte a anatomiei sexuale a femeii. Este clar ca sexul este diferit pentru femei”, sustine Elizabeth Kavaler, specialist urolog.

Din acest motiv, sexologii te sfatuiesc sa apelezi la ajutorul Yogai sau al meditatiei pentru a-ti imbunatati concentrarea si pentru a putea sa te bucuri de sex fara sa fii mereu sub presiunea complexelor si a frustrarilor.

SURSA: http://www.modista.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Breaking News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

La ce sa fii atenta atunci cand cumperi o haina de blana de vulpe de pe Internet: 3 lucruri care conteaza

Faptul ca poti achizitiona online haine de blana este un mare avantaj, mai ales atunci can…