Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia Imaginile LIVE de pe Pârtia Nouă din Sinaia, au adunat deja mii de accesari (vezi AICI)

Imaginile LIVE de pe Pârtia Nouă din Sinaia, au adunat deja mii de accesari (vezi AICI)

2 min read
0
0
359

În numai 6 zile de la lansarea pe site-ul Jurnalului Național a camerei care redă imagini de pe Pârtia Nouă, aflată la baza Telegondolei Sinaia, am adunat nu mai puțin de 13.625 DE ACCESĂRI!
Asta înseamnă că ideea și efortul autoritatilor locale de a monta camera nu au fost în zadar, iar utilitatea ei este justificată de numărul mare de accesări! Dacă vrei să vezi și tu imagini live de pe Pârtia Nouă, intră pe link-ul de mai jos!

http://www.jurnalul.ro/webcam/sinaia-telegondola-350.html

A fost lansata cu aceiasi ocazie si Pagina de Facebook  a Telegondolei Sinaia (http://www.facebook.com/telegondolasinaia) și SLOGANUL acesteia! Mai jos il puteti vedea …

Vă place cum a ieșit?

“Sloganul „Think Pink” a fost ales ca fiind cel care se potrivește cel mai bine Telegondolei Sinaia, dintre cele propuse de voi. Echipa care lucrează la promovarea Telegondolei a constatat însă că acest slogan a fost folosit și în alte campanii publicitare. De asta, pornind de la „Think Pink”, am dat frâu liber imaginației și am ajuns la „Feel Pink & Fly”.

SURSA: http://www.facebook.com

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…