Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia Inaugurarea Centrului de Acțiune și Informare de la Sinaia

Inaugurarea Centrului de Acțiune și Informare de la Sinaia

1 min read
0
0
148

La Sinaia a fost inaugurat primul Centru de Actiune si Informare Comunitara din statiune. Situat in cartierul Furnica, intr-una dintre putinele cladiri care au fost salvate de la revendicare, centrul vine in sprijinul locuitorilor orasului, mai ales a varstnicilor care doresc sa socializeze sau sa se intalneasca pentru a discuta pur si simplu despre nevoile, nemultumirile sau dorintele lor. Inainte de taierea panglicii a avut loc o slujba religioasa la care au asistat edilii orasului dar si zeci de locuitori.

Localnicii care vor participa la intalnirile organizate aici vor fi încurajaţi să vină cu idei noi referitoare la activităţile pe care ar vrea să le desfăşoare, astfel încât centrul să se modifice în timp după dorinţele lor.

Centrul de Actiune si Informare Comunitara este practic si o extensie a Centrului Cultural “Carmen Sylva” iar programul activităţilor va cuprinde, dincolo de socializare, acțiuni din domenii precum: sănatate,  politică, asistenţă socială,  jocuri, sport, creaţie, filme şi cărţi.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Investitorii încep să fie mai interesaţi de Sinaia …

Sinaia „for sale“: tot mai multe pensiuni şi hoteluri sunt la vânzare. „Investitorii încep…