Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia Instructorii Centrului Montan Sinaia au clasat Jandarmeria Română pe locul I la Campionatul de Schi al MAI

Instructorii Centrului Montan Sinaia au clasat Jandarmeria Română pe locul I la Campionatul de Schi al MAI

4 min read
0
0
772

În localitatea Cavnic – judeţul Maramureş, a avut loc, de curând, cea de-a XXII-a ediţie a Campionatului de Schi al Ministerului Afacerilor Interne.

totpal daily news

La ediţia din acest an s-au înscris 180 de participanţi, reprezentând Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, Poliţia Română, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Poliţia de Frontieră, Academia de Poliţie şi aparatul central al ministerului. Iar probele de concurs au fost slalom uriaş, slalom special şi fond – 5 km.
Din componenţa lotului Jandarmeriei Române, au făcut parte şi instructorii Centrului Montan din Sinaia, care, datorită locurilor obţinute au clasat echipa Jandarmeriei pe locul I.

Rezultatele instructorilor Centrului montan au fost:

  • Plt.adj. Benasich Cătălin – categoria +35 ani – locul I schi alpin – slalom uriaş şi locul I schi alpin – slalom special;
  • Plt.adj.şef Vintilă Florin – categoria +35 ani – locul III schi alpin – slalom special şi locul IV schi alpin – slalom uriaş;
  • Plt.maj. Aldea Ionela – locul IV schi alpin – slalom special şi locul V schi alpin – slalom uriaş;
  • Plt.adj. Pascu Dinu – categoria +35 ani – locul V schi alpin – slalom special şi locul VI schi alpin – slalom uriaş.

Numire la Centrul Montan Sinaia

În urma pensionării colonelului Dumitru Căpiţă, în luna februarie a avut loc concursul pentru ocuparea funcţiei de locţiitor al comandantului Centrului Montan Sinaia.

Zilele trecute, inspectorul general al Jandarmeriei Române, colonelul Mircea Olaru, a prezentat cadrelor unităţii – în cadru festiv, pentru a sărbătorii totodată şi Ziua Femeii, oferindu-le doamnelor flori şi aprecieri-, numirea în funcţia de locţiitor al comandantului începând cu data de 01.03.2013, a locotenent-colonelului Valentin Mirea, care a îndeplinit toate cerinţele cerute de postul respectiv.
Cu acest prilej, inspectorul general al Jandarmeriei Române a apreciat activitatea cadrelor unităţii, profesionalismul cu care se desfăşoară cursurile de pregătire în schi şi alpinism, şi a precizat dorinţa de a stabili noi direcţii de acţiune privind pregătirea personalului Jandarmeriei.
Locotenent-colonelul Valentin Mirea (40 ani) este originar din Buzău, absolvent în anul 1995 al Academiei de Poliţie – arma jandarmi, ultimul post deţinut a fost de profesor la Şcoala de Aplicaţie pentru Ofiţeri a Jandarmeriei Române, a participat în anul 2011 la misiunea de menţinere a păcii în Afganistan, cu studii în management, îşi propune ca în noua funcţie pe care o îndeplineşte să aducă îmbunătăţiri procesului de pregătire al cursanţilor, realizarea unor cursuri noi de formare şi pregătire, atractive pentru personalul Ministerului Afacerilor Interne şi al altor structuri similare din străinătate.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Investitorii încep să fie mai interesaţi de Sinaia …

Sinaia „for sale“: tot mai multe pensiuni şi hoteluri sunt la vânzare. „Investitorii încep…