Sinăienii şi turiştii sunt aşteptaţi în centrul oraşului să deguste bunătăţi tradiţionale româneşti din zonele Bran, Tălmăcel, Rupea, Miercurea Ciuc, Întorsura Buzăului, Zalău, Tuzla, Turnu, Ucea de Sus, Brebu, Cârţişoara şi specialităţi internaţionale italiene, spaniole şi olandeze. Oferta este deversificată şi pentru toate gusturile, de la brânzeturi şi produse din carne, până la zacuscă, dulceţuri şi prăjituri, toate preparate în casă, după reţete tradiţionale. Şi pentru că afară este iarnă, turiştii şi sinăienii se vor putea încălzi cu vin fiert sau cu o palincă de Sălaj sau de Bihor.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Investitorii încep să fie mai interesaţi de Sinaia …

Sinaia „for sale“: tot mai multe pensiuni şi hoteluri sunt la vânzare. „Investitorii încep…