Home Breaking News Stiri Prahova Judeţul Prahova va deveni unul dintre cele mai importante puncte turistice de pe harta Europei

Judeţul Prahova va deveni unul dintre cele mai importante puncte turistice de pe harta Europei

1 min read
0
0
170

Modernizarea turismului prahovean…

Judeţul Prahova va deveni unul dintre cele mai importante puncte turistice de pe harta Europei. Asta şi-a propus Camera de Comerţ şi Industrie Prahova care doreşte  să aducă îmbunătăţiri turismului prahovean, cu ajutorul implementării proiectului “Instrumente strategice pentru ocupare în industria turismului”. Acesta are ca obiectiv general facilitarea integrării pe piaţa muncii din domeniul turismului a noi resurse umane, înalt calificate la standarde europene în profesii specifice industriei turistice. În derularea proiectului, reprezentanţii Cameri de Comerţ şi Industrie Prahova vor beneficia de sprijinul autorităţilor locale, dar şi de parteneri din străinătate.

Proiectul are ca scop promovarea oportunitătilor de ocupare în industria turismului, prin utilizarea instrumentelor nou create, în cadrul proiectului “Instrumente Strategice pentru Ocupare în Industria Turismului”.

httpv://www.youtube.com/watch?v=tP5qqf3Pd8s

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Prahova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Autostrada de pe Valea Prahovei este lăsată pe mâna primarilor

Autoritățile vor să apeleze la o metodă inedită pentru a construi o autostradă pe Valea Pr…