Home Breaking News Stiri Prahova Stiri Campina La Biblioteca Municipală Câmpina, se deschide oficial Centrul de Informare pentru Public

La Biblioteca Municipală Câmpina, se deschide oficial Centrul de Informare pentru Public

1 min read
0
0
226

Evenimentul are loc mâine, de la ora 11.30. Ziua deschiderii Centrului de Informare nu a fost aleasă întâmplător, Biblioteca Municipală „Dr. C.I. Istrati” împlinind, la 23 septembrie, 63 de ani de existenţă.

Ce înseamnă, de fapt, Centrul de Informare pentru Public (CIP)? Este un nou serviciu în cadrul bibliotecii, prin care orice persoană are acces gratuit la computer, pe baza unui permis eliberat de bibliotecar.

Vă reamintim că Biblioteca Municipală a fost selectată să facă parte, alături de alte 19 biblioteci din judeţ, din Programul Naţional BIBLIONET, prin intermediul căruia a primit opt echipamente IT, un videoproiector, un scanner şi o imprimantă în valoare de aproximativ 35.000 de lei. Echipamentele sunt donate de Fundaţia Bill şi Melinda Gates. BIBLIONET se derulează pe parcursul a cinci ani şi facilitează publicului accesul gratuit la informaţie, prin dezvoltarea unui sistem de biblioteci publice moderne în România.

SURSA: http://www.campinaph.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Campina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Jurnal de agent imobiliar pentru 15-16 iulie 2019 – 2 imobile noi si 3 actualizari” plus inca 5 informatii

Am adaugat 2 oferte noi si am actualizat alte 3 imobile. Iata noutatile zilei: OFERTE NOI …