Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia Liga de Fotbal Sinaia – Editia a IV-a

Liga de Fotbal Sinaia – Editia a IV-a

2 min read
0
0
480

Primaria orasului Sinaia, in parteneriat cu Clubul Sportiv Carpati Sinaia, organizeaza in perioada 25 mai – 16 iunie 2013 cea de-a IV-a editie a Ligii de Fotbal, competitie dedicata sportivilor amatori din Sinaia. La turneul din acest an vor concura 15 echipe totalizand un numar de aproximativ 180 de jucatori.

totpal daily news

Ceremonia de deschidere va avea loc sambata, 25 mai, orele 12.00 pe baza sportiva a Colegiului “Mihail Cantacuzino”, acolo unde se vor desfasura si meciurile din cadrul competitiei. Duminica, 16 iunie 2013, incepand cu orele 12.00 este programata Marea Finala care va stabili echipa castigatoare a anului.

In timpul week-end-urilor in pauzele meciurilor, toti cei prezenti vor putea participa la concursuri interactive organizate pentru suporteri si vor putea urmari demonstratii de karate.

Toti participantii vor primi echipamente complete de joc, iar valoarea premiilor puse in joc este de 4000 de euro.

De asemenea, se vor acorda premii speciale pentru: cel mai tanar jucator si cel mai varstnic jucator, cel mai bun portar, cel mai tehnic jucator al turneului, cea mai buna galerie, cel mai frumos steag de galerie, cel mai fair-play gest al unui jucator si titlul de golgheter al anului.

SURSA: http://buceginfo.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…