Home Breaking News Stiri Prahova Stiri Campina Locuitorii din Poiana Câmpina se mândresc, acum, cu două parcuri pentru copii inaugurate weekend-ul trecut

Locuitorii din Poiana Câmpina se mândresc, acum, cu două parcuri pentru copii inaugurate weekend-ul trecut

3 min read
0
0
513

Unul dintre acestea a fost amenajat în satul Bobolia, iar celălalt lângă stadion, chiar la intrarea în comună.

Inaugurarea parcurilor a avut loc sâmbăta trecută, începând cu cel din satul Bobolia. Acesta poartă numele regretatei Minodora Grigorescu, fost consilier local care a avut iniţiativa amenajării unui astfel de loc destinat celor mici. Parcul include şi un teren de sport şi un foişor.
Parcul de lângă Stadionul Poiana a fost numit “Triumf”, după  prima Asociaţie Sportivă din comună, înfiinţată în anul 1920.
Cele două zone de relaxare au fost realizate în mare parte cu fonduri provenite din sponsorizări, aproximativ 20 de societăţi comerciale private existente în comuna Poiana Câmpina sau care derulează afaceri în această zonă contribuind cu bani, materiale şi mână de lucru. Nici localnicii, însă, nu au stat cu mâinile în sân. “Aş vrea să le mulţumesc tuturor celor care ne-au ajutat să realizăm aceste parcuri şi în mod special locuitorilor care au răspuns la apelul Primăriei şi au venit la treabă. Au muncit alături de noi zile la rând şi vă spun sincer că aceasta a fost cea mai frumoasă surpriză pentru administraţia locală”, a declarat primarul comunei, Alin Moldoveanu.
De la evenimentul de sâmbăta trecută nu avea cum să lipsească voia bună. Copii, părinţi şi bunici, clovni şi personaje din universul desenelor animate au umplut parcurile, alături de autorităţile locale.
Proiectele de acest gen nu sunt singulare în Poiana Câmpina. Un al treilea loc de joacă destinat celor mici urmează să fie amenajat în centrul comunei, în zona blocurilor.

Adrian RADULESCU

 

TNI - Targul National Imobiliar
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Campina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…