Locuri de munca in Prahova: Rulla | Joburi Prahova | Joburi Brasov

Locuitorii din Poiana Câmpina se mândresc, acum, cu două parcuri pentru copii inaugurate weekend-ul trecut

Voteaza articol:
Se încarcă...
· 3.033 afisari

Unul dintre acestea a fost amenajat în satul Bobolia, iar celălalt lângă stadion, chiar la intrarea în comună.

Inaugurarea parcurilor a avut loc sâmbăta trecută, începând cu cel din satul Bobolia. Acesta poartă numele regretatei Minodora Grigorescu, fost consilier local care a avut iniţiativa amenajării unui astfel de loc destinat celor mici. Parcul include şi un teren de sport şi un foişor.
Parcul de lângă Stadionul Poiana a fost numit “Triumf”, după  prima Asociaţie Sportivă din comună, înfiinţată în anul 1920.
Cele două zone de relaxare au fost realizate în mare parte cu fonduri provenite din sponsorizări, aproximativ 20 de societăţi comerciale private existente în comuna Poiana Câmpina sau care derulează afaceri în această zonă contribuind cu bani, materiale şi mână de lucru. Nici localnicii, însă, nu au stat cu mâinile în sân. “Aş vrea să le mulţumesc tuturor celor care ne-au ajutat să realizăm aceste parcuri şi în mod special locuitorilor care au răspuns la apelul Primăriei şi au venit la treabă. Au muncit alături de noi zile la rând şi vă spun sincer că aceasta a fost cea mai frumoasă surpriză pentru administraţia locală”, a declarat primarul comunei, Alin Moldoveanu.
De la evenimentul de sâmbăta trecută nu avea cum să lipsească voia bună. Copii, părinţi şi bunici, clovni şi personaje din universul desenelor animate au umplut parcurile, alături de autorităţile locale.
Proiectele de acest gen nu sunt singulare în Poiana Câmpina. Un al treilea loc de joacă destinat celor mici urmează să fie amenajat în centrul comunei, în zona blocurilor.

Adrian RADULESCU

 


Daca ti-a placut articolul, urmareste Totpal's Daily News pe FACEBOOK şi TWITTER!


Publicat de pe 14 sept. 2012 in Stiri Campina. Puteti urmari raspunsurile la acest articol folosind fluxul RSS 2.0 iar daca aveti cateva minute libere ne-ar interesa parerea dumneavoastra. Nu ezitati.

Parere ta

CAZARE *** la Busteni – Poiana Tapului

cazare Busteni

Tarif cazare incepand de la 180 ron/zi

Vizitatori acum pe site

Participa si tu la ” BURSA LOCURILOR DE MUNCA in Busteni si imprejurimi “

Top articole:

Cele mai noi articole:

Comentarii recente

Primaria Busteni

stiri targoviste

Articole RECOMANDATE !!!

Copyright © Mihai Mircea Totpal. Toate drepturile sunt rezervate. Statistici oferite de Google Analytics.