Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia Locul 10 la Cupa Mondiala de sanie, pentru sinaieni

Locul 10 la Cupa Mondiala de sanie, pentru sinaieni

2 min read
0
0
208

In Austria, pe pista de la Innsbruck-Igls, a avut loc prima etapa din Europa a Cupei Mondiale de sanie pentru juniori si tineret, dupa trei runde organizate in Statele Unite ale Americii si Canada. La competitie au fost prezenti si patru reprezentanti ai Clubului Sportiv Orasenesc Sinaia, pregatiti de antrenorii Alexandru Comsa si Corina Dragan.

Dintre acestia, cea mai buna evolutie au avut-o Radu Sovaiala si Alexandru Teodorescu, la proba de dublu. Ei s-au situat pe locul 10 din 19 echipaje, avand unul dintre cele mai bune starturi din competitie. Prahovenii au sosit cu o intarziere de o secunda si jumatate fata de prima formatie, alcatuita din Robin Grueke si David Gramm, din Germania.
La feminin, Loredana Sovaiala s-a situat pe pozitia 28, iar in concursul masculin, prahoveanul Ciprian Plumb nu a fost clasat, participand doar la o singura mansa.

Aceasta a fost ultima etapa a Cupei Mondiale pentru juniori si tineret din 2011, competitia mai avand programate inca trei runde, care se vor desfasura in ianuarie si februarie 2012, in Germania (Winterberg, Oberhof) si in Italia (Meransen).

Petre APOSTOL
SURSA: http://www.ziarulprahova.ro
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…