Home Breaking News Stiri Prahova Mega-eveniment la Ploiesti. Cei mai tari sportivi din Superkombat vor veni la Sala Olimpia

Mega-eveniment la Ploiesti. Cei mai tari sportivi din Superkombat vor veni la Sala Olimpia

8 min read
0
0
306

Superkombat World Grand-Prix Elimination este evenimentul la care sunt asteptati ploiestenii care vor sa-I vada in ring pe Amansio Paraschiv, un ploiestean campion european la acest sport.

Sportivi din 12 ţări vor lupta pe 9 noiembrie la Ploieşti în gala Superkombat Final Elimination pentru un loc în marea finală de pe 21 decembrie, de la Galaţi, România urmând să fie reprezentată de vedetele Local Kombat, Raul Cătinaş şi Cătălin Moroşanu.

index

Gala va avea loc in data de  de 9 noiembrie si va fi transmis in direct in peste 80 de tari de pe 5 continente.

Evenimentul, transmis în direct în peste 80 de ţări de pe 5 continente, inclusiv America de Nord, va programa un total de 9 meciuri, dintre care patru de calificare pentru piramida finală din decembrie, dar şi două dueluri eliminatorii pentru titlurile mondiale la categoriile cruiser şi super-cruiser, acolo unde învingătorii vor da piept cu fraţii Bogdan şi Andrei Stoica. Primul este campion mondial la categoria cruiser, titlu cucerit în mai 2012, iar Andrei a ocupat prima poziţie de challenger în urma meciului din decembrie 2012, când l-a făcut KO în prima repriză pe lituanianul Arnold Oborotov.

“E prima oară când vin la Ploieşti, oraşul meu natal, cu un eveniment atât de mare, şi mă bucur că vom avea şi o sală ultramodernă, aşa cum am mai găsit, în România, doar la Piatra-Neamţ şi Craiova. În semifinala mondială vor lupta toţi eroii pe care i-am descoperit în 2013 în cele 10 gale organizate în Europa, Asia şi America de Sud, dar şi cei care i-au provocat pe fraţii Stoica. Cehul Hutnik, de exemplu, este neînvins de 5 ani, iar Loren este unul dintre cei mai bine cotaţi sportivi la categoria cruiser, acolo unde Bogdan Stoica este campion mondial”, a declarat Eduard Irimia.

Capul de afiş al Superkombat Final Elimination va fi ţinut de luptătorii români Cătălin Moroşanu şi Raul Cătinaş, ultimul revenind în circuitul condus de Eduard Irimia după aproape un an de pauză. “Am avut o perioadă mai dificilă din toate punctele de vedere, iar de aproape două luni am reluat pregătirea. Îmi doresc să câştig acest meci şi să fiu în cea mai bună formă pentru marea finală”, a spus Cătinaş, care îl va întâlni pe olandezul Ricardo van den Bos, în timp ce Moroşanu se va duela cu francezo-camerunezul Daniel Lentie. În meciul de deschidere al evenimentului va lupta şi ploieşteanul Amansio Paraschiv, singurul român dublu campion european WAKO la amatori.

Până la gala de la Ploieşti, toate vedetele circuitului Superkombat vor participa în perioada 31 octombrie – 3 noiembrie la Festivalul Oriental de la Carrara (Italia), cel mai mare de acest gen din Europa, acolo unde vor promova atât evenimentul de pe 9 noiembrie, cât şi campana umanitară pentru ajutorarea victimelor inundaţiilor din judeţul Galaţi. În ultima zi, pe 3 noiembrie, va avea loc şi o gală Superkombat New Heroes, cu 6 luptători români anunţaţi pe card.

Biletele pentru Superkombat Final Elimination Ploieşti costă 30 de lei şi vor putea fi achiziţionate începând de marţi, 29 octombrie, de la magazinele Vodafone, Orange, Domo, Germanos, de la Doroftei Pub, online de pe www.eventim.ro, dar şi de la casele Sălii Sporturilor Olimpia. Gala va începe de la ora 21:30 şi va fi transmisă în România de Sport.ro, iar la nivel internaţional de Eurosport şi Eurosport Asia-Pacific în peste 70 de ţări, în SUA prin intermediul Fight Now TV, dar şi on-line în sistem pay-per-view pe platforma Epicentre TV.

 ==========================

SUPERKOMBAT WORLD GRAND PRIX FINAL ELIMINATION – 9 Noiembrie – Ploieşti, România – Program complet:

1.    Super-fight – Categoria welter (-67 kg)

Amansio Paraschiv (România) vs TBA (To be announced)

2.    Final Elimination, meciul #1 – Categoria grea (+96 kg)

Mathieu Kongolo (Belgia) vs Giannis Stoforidis (Grecia)

3.    Final Elimination, meciul #2 – Categoria grea (+96 kg)

Muamer Tufekcic (Bosnia şi Herţegovina) vs Frank Munoz (Spania)

4.    Final Elimination, meciul #3 – Categoria grea (+96 kg)

Jegish Yegoian (Armenia) vs Redouan Cairo (Surinam)

5.    Final Elimination, meciul #4 – Categoria grea (+96 kg)

D’Angelo Marshall (Surinam) vs Pacome Assi (Coasta de Fildeş)

6.    Meci eliminatoriu pentru titlul mondial SUPERKOMBAT® la categoria super cruiser – Categoria super cruiser (-95 kg)

Massinissa Hamaili  (Franţa) vs Ondrej Hutnik (Cehia)

7.    Meci eliminatoriu pentru titlul mondial SUPERKOMBAT® la categoria  cruiser – Categoria cruiser (-92 kg)

Igor Bugaenko (Belarus) vs Jorge Loren (Spania)

8.    Super-fight – Categoria grea (+96 kg)

Ricardo van den Bos (Olanda) vs Raul Cătinaş (România)

9.    Super-fight – Categoria grea (+96 kg)

Daniel Lentie (Camerun) vs Cătălin Moroşanu (România)

SURSA: http://www.max-media.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Prahova

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…