Home Breaking News “Pages”: Reţeaua socială Google+ devine mai îngăduitoare cu companiile (video)

“Pages”: Reţeaua socială Google+ devine mai îngăduitoare cu companiile (video)

4 min read
1
0
199

Google a început să accepte companiilor şi brandurilor să îşi realizeze propriile pagini pe site-ul de socializare Google+, noua facilitate care poartă numele Pages, permiţându-le acestora să interacţioneze mai bine cu utilizatorii site-ului.

Organizaţiilor nu li se va impune o taxă pentru folosirea facilităţii, iar Google nu va pune reclame pe aceste pagini. Astfel, gigantul internet speră să lovească în site-ul concurent Facebook, care permite companiilor şi brandurilor să realizeze pagini proprii punând în acelaşi timp reclame pe aceste pagini.

Conform Google, până în prezent peste 40 de milioane de persoane s-au înscris pe site-ul de socializare.

SURSA: http://www.zf.ro/business-hi-tech

Google, compania care deţine reţeaua de socializare Google+ oferă de astăzi posibilitatea companiilor, vedetelor şi organizaţiilor să îşi construiască o prezenţă pe Google+. “Până în prezent, Google+ s-a axat pe conectarea oamenilor cu alţi oameni. Însă în viaţă ne conectăm cu diferiţi oameni, locuri şi lucruri. De aceea am dorit să ne asigurăm că relaţiile se pot construi cu tot ceea ce prezintă interes pentru o persoană  – de la companii locale la branduri globale, astfel încât astăzi anunţăm lansarea Google+ Pages în toată lumea, pentru companiile, brandurile şi organizatiile care doresc să îşi construiască o prezenţă pe Google+”, se arată într-un post de pe blogul oficial.

Companii care au deja o pagină pe Google+ sunt: All American Rejects, Anderson Cooper 360,  Angry Birds, Barcelona Football Club, Burberry, Dallas Cowboys, Fox News, Good Morning America, H&M, Macy’s Modelland, The Muppets, Pepsi, Phoenix Suns, Save the Children, Toyota, Train, WWE, X Games, Zen Bikes.

Google a mai lansat şi functia de Direct Connect accesibilă de pe căutarea Google. Oamenii caută pe Google de miliarde de ori pe zi, şi de foarte multe ori, caută companii şi branduri. Lansarea de azi a Google+ Pages poate ajuta oamenii să transforme interogările lor în legături mai semnificative cu companiile preferate.

Aşadar, Google a lansat două moduri pentru a adaugă pagini în cercuri prin funcţia de căutare Google. Primul este prin includerea Google+ Pages în rezultatele de căutare, iar al doilea este o caracteristică nouă, denumită Direct Connect. Este suficient să cauţi +, alături de pagina preferată (de exemplu +Angry Birds) pentru a ajunge direct la pagina de Google+.  Pentru moment, funcţia de Direct Connect este valabilă pentru un număr limitat de pagini, cum ar fi +Google, +Pepsi şi +Toyota, dar multe altele sunt în pregătire.

SURSA: http://www.capital.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Breaking News

One Comment

 1. Victor Stanescu

  9 noiembrie 2011 at 1:57 PM

  Google+ Pages a fost lansat, insa un pic prematur!
  Au doar o mica serie de facilitati pe langa principalul rival, Facebook!

  Singura inovatie adusa e “Google+ Direct Connect” ce permite conectarea intre pagina Google si site-ul companiei/organizatiei/produsului respectiv
  Mai multe: http://www.vectorash.ro/google-plus-business-pages-released/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

La ce sa fii atenta atunci cand cumperi o haina de blana de vulpe de pe Internet: 3 lucruri care conteaza

Faptul ca poti achizitiona online haine de blana este un mare avantaj, mai ales atunci can…