Home Breaking News Stiri Prahova Patru sportivi prahoveni in Top 5 la Mondiale de Judo pentru juniori 2 (U18) de la Sarajevo

Patru sportivi prahoveni in Top 5 la Mondiale de Judo pentru juniori 2 (U18) de la Sarajevo

3 min read
0
0
370

În Bosnia şi Herţegovina, la Sarajevo, au avut loc Campionatele Mondiale de Judo pentru juniori 2 (U18), competiţie care s-a desfăşurat în perioada 4-9 august şi a avut la start 475 de sportivi din 59 de ţări. În delegaţia României s-au regăsit şi patru sportivi prahoveni, Cătălina Şchiopu şi Marian Tănase reprezentând CSM CFR CSŞ Ploieşti, iar Răzvan Ciolan şi Andrei Pîrlogă – CS Petrom Ploieşti, toţi fiind, însă, pregătiţi de aceiaşi antrenori: Gheorghe Savu şi Mihai Trandafirescu.

w600_judosarajevo1_1

l_79219Dintre sportivii prahoveni, cele mai bune performanţe au fost realizate de Cătălina Şchiopu şi Răzvan Ciolan, care au fost la o victorie de podiumul de premiere. Medaliat cu argint la Festivalul Olimpic al Tineretului European, la finalul lunii trecute, Răzvan Ciolan a ocupat locul al cincilea la categoria 73 kg. Sportivul prahovean a acces în semifinale, după ce a trecut de Gezovic Nikola, din Muntenegru, Rodrigues Luanh, din Brazilia, Erdenesukh Munkhbayasgalan, din Mongolia.

În penultimul act a pierdut duelul cu Dunvos Nikita, din Letonia, astfel că s-a luptat, în final, pentru medalia de bronz cu ucraineanul Cherkai Oleksandr, pierzând, însă, disputa. Tot pe locul al cincilea s-a situat şi Cătălina Şchiopu, la categoria 57 kg. Aceasta le-a învins pe Batnasam Bolorerdene, din Mongolia, şi pe Lieby Katherinne, din SUA, însă a pierdut în sferturile de finală cu rusoaica Shrainer Margarita.

Astfel, a ajuns în recalificări, unde a câştigat prima dispută, cu Karchayeva Aida, din Kazahstan, dar a pierdut lupta pentru medalia de bronz, cu Kormaz Irem, din Turcia. Ceilalţi doi reprezentanţi prahoveni au pierdut în primul tur, Andrei Pîrlogă cedând cu grecul Balampanasvili Vasili, din Grecia, cel care avea să câştige campionatul la categoria 73 kg, în vreme ce Marian Tănase a fost învins de azerul Hajyev Mahommad, la categoria 60 kg.

SURSA: http://www.ziarulprahova.ro

Petre Apostol

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Prahova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…