Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia Peste 100 de specialisti in laser-terapie non invaziva, reuniti in Sinaia

Peste 100 de specialisti in laser-terapie non invaziva, reuniti in Sinaia

3 min read
0
0
207

Peste 100 de medici, majoritatea dermatologi si chirurgi plasticieni, sunt asteptati la cea de-a treia editie a Clinical Forum Cutera, eveniment ce va avea loc in cadrul Conferintei Nationale de Dermatologie.

Participantii, medici specialisti ori primari, dar si medici rezidenti, vor discuta despre experienta lor in tratarea afectiunilor dermatologice cu laserul Cutera, considerat a fi unul dintre cele mai bune din Romania, insa utilizat cu succes in clinici de lux din Elvetia, Franta, Anglia, Italia etc.

Complementaritatea procedurilor, abordata la forumul de sambata

Printre temele de discutie abordate la evenimentul de sambata se numara complementaritatea procedurilor, dialogul dintre medici specialisti din diferite specialitati si abordarea multidisciplinara, conservatoare.

“Un proiect pe care il desfasuram in colaborare cu Spitalul Grigore Alexandrescu este prezentat pe site-ulwww.hemangiom.ro, experienta in acest domeniu, la tratamentelor hemangioamelor la copii fiind una care diferentiaza acest laser, Clinica Cutera, de celelalte lasere, abordari medicale si terapeutice”, a explicat pentru PaginaMedicala.ro medicul dermatolog Aurelian Corneliu Moraru.

Laser-terapia non invaziva, din ce in ce mai cautata

Potrivit acestuia, laser-terapia non invaziva este din ce in ce mai cautata. Astfel, 80% din pacienti prefera procedurile non-invazive. Dr. Aurelian Corneliu Morariu sustine ca nu doar pacientii sunt adeptii procedurilor non invazive, ci si practicienii.

“Practic orice medic, indiferent de specialitate, poate lucra cu acest laser, evident, dupa un training sustinut. Adresabilitatea pe care o are un medic, indiferent de specialitate dar si daruirea acestuia fata de ceea ce inseamna medicina estetica sunt determinante. Si pentru ca tot veni vorba de specialitati medicale, in societatile dezvoltate asistam la dezvoltarea si promovarea unei specialitati distincte, medicina estetica, o specialitate pluridisciplinara, cu un set de optiuni care fac din o specialitate sau alta un candidat pentru aceasta specialitate”, a continuat medicul.

Puteti consulta programul evenimentului AICI

SURSA: http://www.paginamedicala.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Investitorii încep să fie mai interesaţi de Sinaia …

Sinaia „for sale“: tot mai multe pensiuni şi hoteluri sunt la vânzare. „Investitorii încep…