Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia Robert Turcescu cântă la Festivalul “Sinaia Forever”!

Robert Turcescu cântă la Festivalul “Sinaia Forever”!

4 min read
1
0
449

Robert Turcescu, realizatorul şi gazda emisiunii  “Sub semnul întrebării” (B1 TV), va fi prezent, în calitate de solist şi de chitarist, sâmbătă, pe scena  Festivalului ”Sinaia Forever” (23-25 septembrie), cu trupa sa, “Casa presei”.

Trupa va urca pe scenă îmbrăcată “La 4 Ace”, aceasta fiind de altfel şi tema ediţiei a 18-a. Robert a mai cochetat cu muzica şi în anii 90, cu trupa sa rock, “Kapela”. Toţi cei aproximativ 100 de artişti invitaţi la “Sinaia Forever” în Parcul “Dimitrie Ghica” din Sinaia, sunt obligaţi să respecte ţinuta obligatorie, aşa că vor face show în haine elegante.

În cele trei zile de festival, vor încinge atmosfera, în fiecare seară, de la orele 20.00, artişti de calibru Cargo şi Bere Gratis. Alexandru Şveţ Band şi Dalma &Band (vineri), Ştefan Bănică Jr, Vama, Mircea Vintilă & Brambura şi Casa Presei (sâmbătă), duminică urmând a fi programat un execelnt concert de muzică populară.

Festivalul va fi prezentat de Roxana Iliescu (B1 TV) şi de Vlad Oprea(foto), primarul oraşului Sinaia. Designerul Deea Buzdugan le-a pregătit praticipanţilor la festival cravate şi papioane amuzante în culoarea celebrului eveniment, ciclamen. Accesul la eveniment este gratuit.

SURSA: http://www.click.ro

Robert Turcescu cântă si la „Cronica Cârcotașilor”

Miercuri, 21 septembrie, de la 20.30, Cârcotașii de la Prima TV v-au pregătit la „Cronicuță” o mare surpriză muzicală. Cunoscut ca jurnalist și om de televiziune, Robert Turcescu lasă sobrietatea la o parte și se întoarce la prima dragoste, muzica.

Realizatorul de talk-show-uri va fi invitatul lui Huidu și Găinușă în emisiunea „Cronica Cârcotașilor”, unde nu va vorbi despre politică, ci va cânta piesa „Ce-mi pasă mie”.

Robert Turcescu nu va veni singur la „Cronica”, ci împreună cu trupa de jurnaliști „Casa presei”, formată din Ovidiu Vanghele la tobe, Gabi Basarabescu, clape, George Bila, chitară, Alina Crișan, saxofon și Radu Cartianu, chitară bass. Formția, înființată după alegerile din 2009, își va lansa primul album în acest weekend, la festivalul de la Sinaia.

Despre Turcescu se știe că a făcut parte din formația rock Kapela, în cadrul căreia era chitarist. O perioadă a renunțat la muzică în favoarea jurnalismului, dar a revenit asupra deciziei și a acceptat să colaboreze cu trupa Voltaj.

De-a lungul timpului, Turcescu a dat mai multe recitaluri în cluburi și a cântat împreună cu iubita sa, Oana Sârbu.

SURSA: http://www.tvmania.ro

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

One Comment

 1. nick

  21 martie 2012 at 2:59 PM

  MINTE MIZERABIL !!!!

  el zice in toata presa ca a infiintat trupa kapela si ca ce facea el in liceu

  el era un nimeni zero un om fara prieteni si numai rautati facea…

  trupa de care zice el kapela a fost facuta de altcineva, de fratii andy si bebe irimia si tot pitestiul stie asta, are tupeu mare turcesu asta

  turcesu minte tot … el canta in trupa asta, nu a infiintat-o….

  mare tupeu!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…