Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Azuga “Stațiunea competițiilor” este noul concept de dezvoltare turistica pentru Azuga

“Stațiunea competițiilor” este noul concept de dezvoltare turistica pentru Azuga

2 min read
0
0
189

Duminica, Azuga a fost “capitala” mountain bike-ului romanesc, prin desfasurarea editiei a doua a competitiei Surmont MTB Challenge. Printre sportivii care s-au remarcat la aceasta editie s-au numarat si ciclisti prahoveni de la Conpet Ploiesti, grupare pregatita de antrenorul Cornel Popa.

Au fost programate trei tipuri de trasee, in functie de dificultate. Pe traseul lung (44 km, 1.600 m diferenta de nivel), de la Conpet a participat Daniel Rosioru, castigatorul primei editii a intrecerii. Acesta a incheiat, acum, pe locul al cincilea in ierarhia generala, dar s-a situat pe pozitia secunda la categoria sa de varsta: 30-39 ani. La aceasta categorie a fost depasit numai de ploiesteanul Marian Frunzeanu, campion national de mountain bike maraton in 2011.
Cate un loc pe podium au mai ocupat si juniorii clubului ploiestean, care au participat la categoria 14-18 ani, Alexandru Grozea situandu-se pe locul al doilea, in timp ce Bogdan Dumitru a sosit pe pozitia a treia. Locul al patrulea a revenit unui alt sportiv de la Conpet, Calin Serban.

“Baietii au mers bine la acest concurs. Ne-am clasat, din nou, intre primii zece la categoriile la care am luat parte, ceea ce demonstreaza progresul echipei realizat in ultima perioada, lucru care ne bucura in vederea participarii la Campionatele nationale, programate saptamana viitoare”, ne-a declarat antrenorul gruparii ploiestene, Cornel Popa.
Saptamana aceasta, sportivii ploiesteni vor participa la un concurs organizat la Urlati, iar Daniel Rosioru va lua parte la o competitie internationala, in Austria.

Petre APOSTOL
SURSA: http://www.ziarulprahova.ro
 
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Azuga

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Autostrada de pe Valea Prahovei este lăsată pe mâna primarilor

Autoritățile vor să apeleze la o metodă inedită pentru a construi o autostradă pe Valea Pr…