Home Breaking News Stiri Prahova Surprize muzicale la Festivalul Castanilor 2011

Surprize muzicale la Festivalul Castanilor 2011

3 min read
1
0
224

Cea de-a XII-a editie a Concursului National de Interpretare a Muzicii Folk “Festivalul Castanilor – In memoriam Gabi Dobre” va fi, cu siguranta, una de neuitat, avand in vedere marile nume ale muzicii si ale teatrului romanesc invitate sa participe la eveniment.

Festivalul, al carui principal organizator este Casa de Cultura “IL Caragiale” din Ploiesti, va avea loc in perioada 7-8 octombrie, la Teatrul “Toma Caragiu”.

In prima seara, de la ora 20:00, vor urca pe scena Zoia Alecu, Ducu Bertzi & Mihai Nenita, iar in a doua seara, de la ora 19:30, vor canta Ionut Mangu (laureatul editiei din 2010 a festivalului) & Ioan Onisor, Ioan Gyuri Pascu (acesta va interpreta un fragment din spectacolul “Life story”), Mircea Rusu Band & Alexandra Ungureanu. Acestia din urma vor sustine concertul de muzica si poezie “Lumea de roua” si ii au ca invitati speciali pe actorii Maia Morgenstern si Ion Caramitru.

Saptamana trecuta, Casa de Cultura “IL Caragiale” a organizat preselectia pentru editia din acest an a festivalului de folk de la Ploiesti. Dupa ce a urmarit evolutia celor 36 de concurenti inscrisi, juriul a decis ca in finala sa participe noua grupuri si 11 solisti din Iasi, Cluj Napoca, Bucuresti, Brasov, Sibiu, Bacau, Botosani, Oradea, Tulcea, Targu Ocna si Ploiesti.

Pe 7 octombrie, de la ora 17:00, ei vor avea sansa sa demonstreze ca merita premiile festivalului, urmand ca a doua zi, de la ora 18:00, sa aiba loc Gala Laureatilor.

Biletele au fost puse in vanzare la agentia teatrului ploiestean, preturile fiind de 25 de lei pentru o zi si 40 de lei pentru doua zile. Studentii, elevii si pensionarii vor plati 15 lei pentru o zi de spectacol si 25 de lei daca doresc sa urmareasca tot evenimentul.

httpv://www.youtube.com/watch?v=vy3QcKn5_8I

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Prahova

One Comment

  1. blanca

    6 octombrie 2011 at 4:27 PM

    Cred ca este cel mai reprezentativ eveniment in muzica romaneasca de calitate.Nume mari ale folk-lui ne vor reaminti ca romanul s-a nascut poet.Pacat,ar fi trebuit ca posturile de televiziune sa nu-l ignore.Obisnuite si sufocate de festivalurile de doi bani care au invadat tara,nu e de mirare ca refuza orice implicare in ceea ce s-ar defini ca festival si implica jurizare.La Ploiesti insa toamna va fi prezenta cu rodnicie,implinire,maturitate si calitate.Salut participarea d-lui Mihai Cosmin Popescu,mult succes concurentilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Autostrada de pe Valea Prahovei este lăsată pe mâna primarilor

Autoritățile vor să apeleze la o metodă inedită pentru a construi o autostradă pe Valea Pr…