Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia Trupa VAMA – Copilul alearga catre mare (poze de la filmari)

Trupa VAMA – Copilul alearga catre mare (poze de la filmari)

2 min read
0
0
522

VAMA se pregatesc de lansarea unui nou videoclip, Copilul alearga catre mare. Pana pe 3 noiembrie cand va aparea, va aratam cateva poze de la filmari. Pentru acest videoclip trupa l-a cooptat ca interpret al personajului principal pe actorul Victor Rebengiuc, care apare pentru prima oara intr-un videoclip al unei formatii.

Copilul alearga catre mare  este si primul videoclip regizat de Tudor Chirila si tot el este cel care semneaza scenografia noului material Vama. Va las in galerie cateva poze de la filmari, care au avut loc pe malul Marii Negre si la Casino Sinaia, iar costumele sunt realizate de creatoarea Doina Levintza.

Despre colaborarea cu trupa VAMA, Victor Rebengiuc a declarat:

Am acceptat pentru ca il cunosc pe Tudor inca de mic, de cand era student si pentru ca mi s-a parut scenariul interesant, incitant si era o experienta noua pentru mine. A sosit momentul noilor experiente pentru mine. Personajul meu e un rege chinuit, care a pierdut totul sau aproape totul si care isi gaseste ultimul refugiu in amintirea despre copilaria lui.

Videoclipul “Copilul care alearga catre mare” va fi lansat oficial pe 3 noiembrie, in cadrul unui concert VAMA in Silver Church. Imediat dupa proiectia din club, videoclipul va fi postat pe pagina oficiala de Facebook a formatiei: facebook.com/VamaMusic. Tot de pe pagina de Facebook fanii vor putea descarca gratuit noul single VAMA.  Urban.ro este partener al acestui eveniment si va vom tine la curent cu cele mai noi informatii.

Pana atunci puteti sa reciti versurile piesei AICI

Va place cum se prezinta pana acum noul videoclip?

SURSA: http://www.urban.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…