Home Breaking News Un porc misterţ, lovit de avionul în care se afla ministrul Funeriu

Un porc misterţ, lovit de avionul în care se afla ministrul Funeriu

2 min read
1
0
310

Tarom a anulat astăzi o cursă retur pe ruta Iaşi-Bucureşti, care urma să plece la ora 6:00, după ce joi seară o aeronavă care a aterizat la Iaşi, la orele 22:25, a lovit un porc mistreţ. Printre pasagerii avionului s-a aflat şi ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, care a participat la un seminar organizat la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi.

“Joi, 29 septembrie, aeronava Tarom care opera cursa de la Bucureşti la Iaşi şi care a aterizat la Iaşi la orele 22:25, a lovit un porc mistreţ după aterizarea pe pistă, în timpul frânării. Procedura de frânare şi parcarea aeronavei au avut loc în deplină siguranţă, însă cursa de retur a fost anulată din motive de siguranţă, pentru verificarea integrităţii trenului de aterizare”, se precizează într-un comunicat al companiei.

Astfel, cursa Tarom Iaşi-Bucureşti, care urma să plece astăzi, la orele 06:00, a fost anulată din motive operaţionale. Pasagerii de pe această cursă au fost redirecţionaţi pe cursele cu plecare din Iaşi la orele 10:15 şi 13:00.

Printre pasagerii avionului s-a aflat şi ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, care a participat la un seminar organizat la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi, anunţă Mediafax.

“Am simţit o zdruncinătură, dar nu am ştiut ce s-a întâmplat. Abia acum aflu că a fost vorba despre un porc mistreţ. Nu s-a creat panică printre pasagerii din avion”, a declarat jurnaliştilor, Daniel Funeriu.

SURSA: http://www.jurnalul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Breaking News

One Comment

  1. Vasilica

    1 octombrie 2011 at 2:55 PM

    Domnule Funeriu,
    Va rog sa demontati aceasta minciuna calculand exact viteza porcului… Ar fi al doilea caz in care demonstrati ca un porc nu este capabil de o asemenea viteza.
    Va multumesc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

La ce sa fii atenta atunci cand cumperi o haina de blana de vulpe de pe Internet: 3 lucruri care conteaza

Faptul ca poti achizitiona online haine de blana este un mare avantaj, mai ales atunci can…