Home Breaking News Stiri interne WWW “Regele nostru“ sau cu Mihai și Andrei, despre regele lor

WWW “Regele nostru“ sau cu Mihai și Andrei, despre regele lor

4 min read
0
0
623

Mihai și Andrei Stoia sunt frați și au 7 și 16 ani. Ei au construit un website dedicat Regelui Mihai I, pe care l-au intitulat “Regele nostru“. Mihai și Andrei intenționează să-l completeze, săptămână de săptămână, cu materiale noi.

Cu câteva zile în urmă am primit o scrisoare de la soții Mihaela și Andrei Stoia, părinții celor doi copii de școală primară și generală. Ei mă anunțau, în cuvinte simple dar mândre, că băieții lor au hotărât împreună să facă acest gest, cu ocazia împlinirii de către Majestatea Sa a vârstei de 90 de ani.

Vă prezint site-ul și scrisoarea, fără o prea lungă introducere, considerând că ele vorbesc de la sine. Sper ca rândurile de mai jos să vă impresioneze tot atât de mult cât m-au impresionat pe mine.

“Buna seara,

Pentru inceput, va facem cunoscuta pagina web a baietilor nostri: www.regelenostru.ro

Se vrea o pagina web a elevilor care sunt interesati de Casa Regala a Romaniei. Deocamdata partea grafica lasa de dorit si situl mai sufera modificari din cauza mentenantei. Copiii au cules si redactat Informatiile din lecturi, documentare si de pe internet. Conceptul lor l-au intitlat KINGWEBKIDS.

La ei in clasa, anul trecut, au constatat ca multi colegi adera la ideea monarhica, fiind constienti de faptul ca Regele Mihai este al Romaniei. Totul a pornit de la un proiect la istorie pe care l-au primit elevii. Titlul temei era simplu: Regii Romaniei.

Noi parintii, ca monarhisti, am fost sceptici ca proiectele celorlalti colegi vor fi patrunse de iubirea de Rege si Casa Regala. Din fericire, ne-am inselat.

Apoi, in timpul verii, pentru a nu cadea in ispita internetului si a jocurilor sterile, le-am sugerat copiilor sa creeze pe calculator un proiect adevarat, ceva educativ. Ei fiind niste mici monarhisti, au vrut sa scrie despre Rege si Casa Regala, sa dezvolte deci o tema deja draga. S-au inspirat si dintr-o sectiune a sitului Casei Regale a Olandei care este dedicata copiilor.

Problema este ca au preluat fotografii si cateva informatii de pe siturile Casei Regale a Romaniei. Pe aceasta cale, daca nu exista obiectiuni, va cerem respectuos acordul de a folosi aceste informatii pe situl lor.

De asemenea, va facem cunoscut link-ul la pagina noastra (a parintilor), unde intr-o sectiune, este vorba de Regele Mihai al Romaniei si de Casa Regala. Si aici este vorba de acelasi lucru.

http://www.gradina-izvoarelor.ro/serios%20despre%20Romania.htm

Va multumim calduros.

Cu deosebita consideratie,
Mihaela si Adrian Stoia”

SURSA: http://www.princeradublog.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri interne

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Cine poate fi prezența surpriză din play-off-ul Ligii 1 Iată echipele cu potențial de revelație!

Actuala stagiune a Ligii 1 promite o luptă interesantă atât la vârful clasamentului, cât ș…