Home Breaking News Stiri Prahova “Zilele Toamnei” la Urlati

“Zilele Toamnei” la Urlati

1 min read
0
0
705

La sfarsitul acestei saptamani, in orasul Urlati va avea loc cea de-a saptea editie a ,,Zilelor Toamnei’’ – sarbatoare intrata deja in traditia orasului. Manifestarile se vor desfasura in centrul civic si vor cuprinde atat un program artistic deosebit, cat si expozitii cu vanzare de produse mestesugaresti traditionale, legume, fructe (mere si struguri), produse vinicole.
De asemenea, vor fi amenajate si standuri in aer liber, unde invitatii sa poata servi must sau pastrama pregatita pe loc.
In ceea ce priveste programul artistic, sunt asteptate sa urce pe scena nume sonore atat ale muzicii populare romanesti, cat si ale celei usoare, precum: Taraful de la Clejani, Irina Loghin, Radu Ille, dar si Anna Lesko, Andreea Balan, Daniela Gyorfi, Directia 5.
In vederea desfasurarii in bune conditii a targului de toamna, traficul auto va fi restrictionat in centrul civic si deviat, in cele doua zile, pe centura orasului.
Inceputul lui octombrie va aduce un alt targ de produse agricole si mestesugaresti si in orasul Mizil. Acesta este programat sa se desfasoare in perioada 1- 3 octombrie.
C. Dobre

SURSA: http://www.ziarulprahova.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Prahova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…