Home Breaking News Stiri Prahova 1 octombrie – JAZZ & POP la Casa Augsburg, pentru prahovenii iubitori de muzica buna

1 octombrie – JAZZ & POP la Casa Augsburg, pentru prahovenii iubitori de muzica buna

6 min read
0
0
509

Nu e un secret faptul ca prahovenii apreciaza muzica buna si bunul gust. De aceea in ziua de sambata, 1 Octombrie 2011, incepand cu orele 19.00, in cadrul cortului de evenimente amenajat la pensiunea “Casa Augsburg” de langa Banesti (DN1) va avea loc un eveniment exclusiv sustinut de catre Trupa ZUM & The Soul Sister.

Evenimentul celebreaza o vestita sarbatoare germana Oktoberfest si consta intr-un concert de muzica Jazz & Pop, cina festiva si dans.

Organizatorii promit o petrecere pe cinste adresata oamenilor de bine din judetul nostru si se pregatesc intens de primirea unui public care apreciaza si indrageste bunul gust.

O veste mai putin buna este ca vor fi puse in vanzare doar 150 de bilete care se vor gasi la agentia de bilete a teatrului Toma Caragiu din Ploiesti si la receptia Casei Augsburg din Banesti.

Pretul unui bilet este de 110 RON si include toate serviciile din seara evenimentului: concert, cina si parcare. Pentru cei interesati se pot obtine mai multe detalii si se pot face rezervari la numarul 0740.305.018.

Mai multe informatii legate de locatie pot fi gasite pe www.casaaugsburg.ro.

Proiectul ZUM feat “The Soul Sister”Andreea Crepcia

Proiectul ZUM este o imbinare speciala de pop si world music, o combinatie de sonoritati etno cu ritmuri moderne. Improvizatiile melodice se impletesc cu sweep-uri electronice, creand un sound fresh si funky. Grupul are multa energie pe care reuseste sa o transmita in concerte realmente memorabile.

ZUM a fost creat in 1996 de Radu Draganescu (keys, perc) si la inceput era orientat cu precadere spre zona de world music. Colaborarile de-a lungul timpului cu diferiti instrumentisti au avut darul sa “incalzeasca” sunetul, dandu-i acea stralucire si vivacitate specifice instrumentelor acustice. In felul acesta, formula grupului s-a extins pornind de la saxofon, chitara, percutie si ajungand la o formula ce cuprindea chiar si un cvartet de coarde.

In ultima vreme formatia colaboreaza strans cu “The Soul Sister” Andreea Crepcia, ale carei calitati vocale deosebite au propulsat-o pe locul II al concursului Megastar, iar apoi, timp de 3 ani, in fruntea trupei Sistem, in calitate de solista vocala. Dincolo de aparitia fizica cu totul deosebita, Andreea se remarca printr-o expresivitate si o energie debordanta care o apropie inca de la primele masuri de inima spectatorilor. O alta aparitie speciala in cadrul grupului este flautistul Mandela (Marius Gagiu), venit si el dintr-o zona de percutionisti, mai precis din grupul Senzor, si care, prin melodicitatea flautului sau, imprima multa sensibilitate si finete discursului muzical.

Vorbind putin despre palmares, Andreea a stationat multe saptamani in topurile radiourilor cu single-ul “Boca del Inferno” si a avut multe concerte in tara si strainatate impreuna cu Sistem, printre care deschiderea Festivalului Cerbul de Aur in 2009, ca si mega show-ul din Piata Constitutiei la trecerea anilor spre 2010.

ZUM a cantat de patru ori la Festivalul de la Sziget (Budapesta). De asemenea, a sustinut recitaluri in cadrul Festivalurilor De Jazz Bucuresti 2005 si Sibiu 2010. A mai avut concerte de club in Danemarca, Bruxelles si Budapesta, iar prin intermediul Institutului Cultural Roman a participat de doua ori in Belgia la festivaluri de promovare a culturii romane peste hotare.

In ultima vreme, grupul promoveaza un repertoriu jazz & pop, cu piese cunoscute si dansante, dar mixate si interpretate intr-o maniera absolut neconventionala, ceea ce ii confera showului dinamicitate, lirism ci chiar accente de umor, toate impreuna conturand acea calitate pe care orice artist si-o doreste: unicitatea.

SURSA: http://www.telegrafuldeprahova.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Prahova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…