Home 17 copii premiati la concursul “Scoala copiilor-invatare eco”

17 copii premiati la concursul “Scoala copiilor-invatare eco”

2 min read
0
0
395

17 elevi care au participat la concursul “Scoala copiilor-invatare eco” vor fi premiati in cadrul unei ceremonii care va avea loc maine, 22 februarie, la magazinul Panasonic din Unirea Shopping Center, anunta un comunicat remis StirideBine.ro.

Concursul “Scoala copiilor-invatare eco” a fost organizat in premiera in 16 scoli elementare din Bucuresti si din Romania.

Programul “Scoala copiilor-invatare eco”, care a fost dezvoltat de Panasonic in colaborare cu Fundatia pentru Educatia asupra Mediului (FEE), ofera elevilor posibilitatea de a invata despre schimbarea climei si protejarea planetei intr-o maniera facila, relaxata si jucausa.

Pentru a sprijini educatia elevilor din scoala elementara in directia protectiei mediului (sursa foto: semnalonline.ro), compania deruleaza programe de invatare eco la nivel global, inscriindu-se astfel in seria companiilor responsabile si interesate de dezvoltarea durabila.

“Scoala copiilor-invatare eco” stimuleaza si latura creativa a micutilor. Astfel, pe parcursul concursului, copiii au primit Jurnale Eco, in care au desenat si au notat diverse aspecte remarcate de ei, legate de protejarea planetei.

La concursul “Scoala copiilor-invatare eco” au participat 16 scoli din Bucuresti, Ploiesti, Constanta, Bacau, Vaslui, Iasi, Sibiu, Brasov, Cluj si Timisoara. Elevi din clasele a III-a si a IV-a au completat 4.000 de Jurnale Eco.

Copiii din orasele mentionate au lucrat individual sau in echipe de maximum 5 membri. La nivelul fiecarei scoli participante a fost aleasa o lucrare castigatoare.

Juriul care va stabili lucrarea castigatoare pentru etapa europeana este format din: Mirela Sisman, Inspector Ministerul Educatiei; Lucian Mandruta– TV Partner; Istvan Stark – MD Panasonic Marketing Europe; Florian Kossler – CSR Panasonic MK Europe; Shin Yamazawa –  General Manager Central Eastern Europe Group.

SURSA: http://www.stiridebine.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…