Home 28 de familii evacuate se mută în casă nouă la Sinaia

28 de familii evacuate se mută în casă nouă la Sinaia

2 min read
0
0
353

Veşti bune pentru 28 de familii evacuate din casele naţionalizate din Sinaia. Se lucrează intens la finisajele interioare ale primului dintre cele cinci blocuri destinate evacuaţilor, aceştia urmând să se mute în casă nouă.

Lucrările continuă şi la celelalte, iar autorităţile speră ca până la sfârşitul anului să mai dea în folosinţă încă unul. Fie că este vorba de garsonieră sau apartament cu două camere, locuinţele sociale sunt spaţioase şi oferă tot confortul. Acestea nu vor fi niciodată vândute, vor rămâne în patrimoniul oraşului Sinaia, destinate exclusiv celor care au nevoi sociale.

Primarul Vlad Oprea speră ca şi celelalte blocuri să fie finalizate cât mai curând. „În cel mai scurt timp se vor muta primele 28 de familii. Se lucrează la finisaje şi sper să fie gata cât mai curând. Aş vrea până la sfârşitul anului să mai dăm în folosinţă cel puţin încă un bloc. Lista a fost aprobată pentru anul în curs, urmând ca în ordinea priorităţilor să fie repartizate apartamentele. Sunt oameni care nu vor apartamente în acest prim bloc şi aşteaptă pentru cel de la spital. Eu cred că nivelul de trai în blocuri este ridicat şi de multe ori poate peste condiţiile pe care oamenii le-au avut în casele naţionalizate”, a spus Vlad Oprea.

SURSA: http://www.expresuldesinaia.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…