Home 28 de someri din Campina s-au inscris la cursurile de calculatoare

28 de someri din Campina s-au inscris la cursurile de calculatoare

2 min read
2
0
257

Aceste cursuri de iniţiere în… competenţe informative se desfăşoară în cadrul proiectului “Sprijin pentru integrare şi incluziune”, finanţat din Fondul Social European. Partea teoretică a cursurilor a început deja. Partea practică va demara în momentul în care vor veni cele 28 de laptopuri comandate de Primărie şi plătite din banii alocaţi prin intermediul proiectului menţionat. La finalul cursurilor, laptopurile vor fi împărţite consilierilor locali, “probabil de Iepuraş”, după cum spunea primarul Horia Tiseanu.
Consilierii le vor folosi la şedinţele în plen şi pe comisii şi nu vor mai primi mape cu proiectele de hotărâri, ci CD-uri. Acum, rămâne de văzut dacă toţi consilierii vor ştii să utilizeze laptopurile. Probabil, unii dintre ei vor prefera în continuare… mapa.
Revenind la proiectul european pentru şomeri, reamintim că valoarea acestuia se ridică la peste 2 milioane de lei, iar cursurile de recalificare organizate în parteneriat cu ALOFM sunt pentru dulgher-tâmplar-parchetar, asfaltator, operator introducere date, îngrijitor bătrâni şi copii la domiciliul acestora. Cursurile de iniţiere sunt pentru limba engleză şi competenţe informative. În total, 168 de şomeri se pot înscrie la aceste cursuri derulate de Primăria Câmpina în parteneriat cu ALOFM şi Fax Media SRL.

SURSA: http://www.campinaph.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

2 Comments

  1. DINU FLORENTINA

    12 mai 2011 at 11:09 AM

    DORESC ANGAJARE

  2. DINU FLORENTINA

    12 mai 2011 at 11:10 AM

    SUNT SOMERA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Iată 3 motive pentru care ar trebui să optezi pentru îngrijiri medicale la domiciliu

Sănătatea este întotdeauna cea mai importantă, de aceea are nevoie de atenție suplimentară…