Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia 36 de copii orfani din Centrul Mia’s Children au avut parte de o surpriză

36 de copii orfani din Centrul Mia’s Children au avut parte de o surpriză

3 min read
0
0
189

Zilele acestea s-au desfăşurat mai multe evenimente care au avut în centrul atenţiei copiii orfani sau proveniţi din centrele de plasament.

Asociaţia Mia’s Children şi Şcoala de Schi Mountain Adventure, în parteneriat cu Primăria Oraşului Sinaia, au organizat pentru perioada 26 februarie – 2 martie 2012 programul caritabil ,,Mia’s Children 2012”, care oferă o săptămână de schi la Sinaia pentru 36 de copii orfani.

Vlad Oprea, în mijlocul copiilor orfani Vlad Oprea, în mijlocul copiilor orfani

În sprijinul programului caritabil a venit şi S.C. Transport Urban Sinaia S.A. care a permis accesul gratuit la transportul pe cablu, atât la telegondolă cât şi la Telescaunul din Valea Soarelui, pe toată perioada de desfăşurare a taberei de schi.

Cei 36 de copii au vârste cuprinse între 4 şi 23 de ani, iar zilele acestea Sinaia le va oferi multă diversitate şi noutăţi: munte, zăpadă multă, momentul propice pentru a deprinde tehnicile schiului, fiind împărţiţi pe grupe şi pregătiţi de instructori calificaţi. Programul cuprinde şi vizita la Castelul Peleş, iar Hotelul Cota 1400 va fi gazda festivităţilor de decernare a premiilor de participare la această tabără pentru toţi copiii.

Vlad Oprea, Primarul oraşului Sinaia: “Îmi doresc ca muntele, zăpada şi lecţiile de schi să aducă bucurie şi veselie în sufletele acestor copii. Ar trebui ca orice copil să poată avea o astfel de experienţă frumoasă. Sper că îşi vor aminti cu drag de Sinaia şi vor mai reveni aici.”

Răzvan Marinescu, organizator: “Cu ajutorul Primăriei oraşului Sinaia am venit cu aceşti copii o săptămână la munte, mulţi dintre ei nu au fost niciodată la munte. Aici au prilejul să înveţe disciplina, să schieze, să respecte muntele. I-am dus până acum la Schitul Sfânta Ana şi mai au în program vizita la Castelul Peleş. În total sunt 36 de copii şi 4 adulţi care îi însoţesc.”

Le urăm sejur plăcut la Sinaia şi îi aşteptăm cu drag şi în alţi ani!

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…