Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia Winter Air Sports – stele din oameni deasupra muntelui

Winter Air Sports – stele din oameni deasupra muntelui

4 min read
0
0
309

Cea de a V-a ediţie a evenimentului WINTER AIR SPORTS-snowkite organizat de Asociaţia Eco-S, în colaborare cu Primăria Sinaia, a fost cu adevărat un eveniment gravitaţional de anvergură.

Astfel, între 21-26 februarie, cei mai de seamă participanţi din ţară, dar şi participanţi din străinătate (Austria şi Slovacia) au participat la concursul de snowkite şi speedfly – WINTER AIR SPORTS 2012.

Un număr de 45 concurenţi au fost înscrişi la concursurile de speedfly şi snowkite iar printre sportivii participanţi au fost şi nume binecunoscute: Oliver Palmers (AUSTRIA),Winter Air Sports vicecampion mondial la snowkite, Toma Coconea – vicecampion mondial la cea mai dură competiţie de adventură din lume unde a parcurs aproximativ 1000 de km în mers şi peste 800 km în zbor în cele 14 zile de concurs, Marius Duţă – deţinătorul recordului mondial de salt cu parapanta dintr-un balon cu aer cald – 10760 m.

Desfăşurat pe platoul de la Cota 2000, din imediata vecinătate a telecabinei, având baza la staţia de sus a telescaunului din Valea Soarelui, evenimentul a avut multe de arătat atât publicului cât şi participanţilor:

  • CONCURSURI: RACE KITE, FREESTYLE şi SPEEDFLY
  • DISCOVERY Snowkite – iniţiere în snowkite sub supravegherea instructorilor
  • DEMONSTRAŢII de Snowkite, Speedfly
  • CONCURS foto: organizat de F64STUDIO – www.f64.ro

„Suntem mulţumiţi că timp de o săptămână cerul sinăian de la Cota 2000 s-a colorat de kite-urile participanţilor care au venit să uimească prin măiestria lor. Sperăm că toţi cei care s-au aflat pe platoul Bucegilor s-au bucurat să vadă un spectacol de măiestrie şi culoare deasupra muntelui.

Winter Air SportsNe pare rău că timpul nefavorabil de sâmbătă a împiedicat echipa de paraşutişti TNT-Brothers să acopere cerul din Valea Dorului şi să ofere tuturor spectatorilor, turişti şi sportivi, un spectacol inedit: binecunoscutele stele făcute din oameni în cădere liberă, zbor cu wingsuit-ul (acel “Batman” pe care îl vedeţi în filme), aterizări spectaculoase în paralel şi multe alte surprize.

Sperăm ca la anul să avem un număr şi mai mare de participanţi, iubitori de adrenalină şi sport extrem, care să ofere un adevărat spectacol pe schiuri într-un curcubeu de kite-uri la cea de a VI-a ediţie a Festivalului Winter Air Sports”, a declarat Miclea Adrian în calitate de organizator.

SURSA: http://www.expresuldesinaia.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…