Home 48 de trenuri ale CFR vor asigura transportul catre litoralul romanesc in sezonul estival 2010

48 de trenuri ale CFR vor asigura transportul catre litoralul romanesc in sezonul estival 2010

3 min read
0
0
328

CFR Calatori a anuntat joi ca in sezonul estival 2010 publicul calator va avea la dispozitie 48 de trenuri (24 Rapide, 14 Accelerate si 10 Personale), care vor asigura legatura directa intre principalele orase din tara si litoralul romanesc, informeaza NewsIn.

Acestea vor pleca din Bucuresti, Arad, Craiova, Timisoara, Deva, Resita, Brasov, Sibiu, Targu Mures, Cluj Napoca, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Iasi, Suceava, Botosani, Galati, Calarasi, Buzau si Medgidia.

De asemenea, in perioada estivala 17 iunie – 26 septembrie 2010, trenurile care circula in prezent pana la/de la Constanta vor fi prelungite pana la/de la Mangalia, deservind astfel statiunile de pe litoral, iar trenurile suplimentare care vor asigura legatura intre litoral si principalele destinatii din tara, vor fi introduse in circulatie treptat.

Pentru a asigura conexiunea cu Delta Dunarii prin orasul Tulcea, in acest sezon estival vor circula 2 perechi de trenuri accelerat, dupa urmatorul orar: din Bucuresti Nord va pleca un tren dimineata la ora 05.18 si unul dupa-amiaza la ora 15.10, iar din Tulcea vor avea plecarea la ora 06.00 si respectiv ora 15.15.

In zilele de miercuri, vineri, sambata si duminica din perioada 18 iunie – 19 septembrie, calatorii vor putea circula pe relatia Budapesta – Arad – Craiova – Ruse – Burgas/Varna cu un tren international care va fi introdus suplimentar in circulatie.

De asemenea, in perioada 17 iunie – 26 septembrie 2010, CFR GEVARO va asigura serviciul de transport cu vagoane de dormit si cusete aflate in compunerea trenurilor dintre Constanta/ Mangalia si : Satu Mare, Sighetul Marmatiei, Oradea, Cluj Napoca, Timisoara, Suceava Nord, Botosani si Arad.

Calatorii ca pot beneficia de ofertele comerciale care acorda reduceri la transport.

Astfel, “Minigrup 2 – 5” este destinata celor care calatoresc in grupuri mici (de 2 – 5 persoane) si este valabila in toate zilele saptamanii, mai putin in zilele de vineri si duminica, cu reduceri intre 10% si 25%.

Cartea VSD” (vineri, sambata, duminica) este valabila in week-end, cu reduceri intre 25 % si 60%, iar “biletul dus-intors” ofera o reducere de 10% .

De asemenea, CFR Calatori face reduceri intre 5-13% la achizitionarea biletelor cu anticipatie.

Inainte de efectuarea calatoriei, pasagerii pot solicita informatii despre circulatia trenurilor in statiile si agentiile CFR, la numarul de telefon 021/9521 sau pot accesa pagina de internet a companiei.

www.bloombiz.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Iată 3 motive pentru care ar trebui să optezi pentru îngrijiri medicale la domiciliu

Sănătatea este întotdeauna cea mai importantă, de aceea are nevoie de atenție suplimentară…