Home 5 ani de workshop-uri foto in Romania

5 ani de workshop-uri foto in Romania

3 min read
0
0
148

Luna aceasta, pe 21, se implinesc 5 ani de la organizarea primului workshop de fotografie din Romania.
In toamna lui 2005, 15 fotografi s-au intalnit la Magura Bran pentru ceea ce avea sa devina cel mai cunoscut si indragit workshop foto de la noi: workshop-ul de la Magura.

Succesul inregistrat precum si solicitarile ulterioare au condus la permanentizarea acestei activitati.
In ultimii 5 ani workshop-ul organizat de Mihai Moiceanu a adunat 30 de editii, peste 300 de participanti, multe reveniri, pasionati care au descoperit fotografia si chiar drumul in viata.
In fiecare an calitatea activitatii noastre a crescut, imbunatatind sistematic atat structura teoretica si programul turelor foto in natura cat si suportul tehnic pe care il punem la dispozitia participantilor.
In toamna acestui an, agentia Phototour a primit certificatul Eco-Romania pentru bune practici in ecoturism. Certificarea a fost acordata workshop-ului de fotografie Culorile Toamnei.

Suntem impreuna de 5 ani si ne dorim sa marcam acest lucru cum se cuvine. Si cum l-am putea sarbatori mai bine decat facand ceea ce ne place noua cel mai mult: fotografie si calatorii in natura.
In perioada 19-21 noiembrie organizam o intalnire aniversara la Moeciu Bran, unde sunt asteptati cat mai multi dintre participanti, deveniti deja prietenii nostri.
Locatia: Vila Hermani de care ne leaga multe amintiri frumoase.
Nu va fi un workshop obisnuit cu lectii teoretice si cursuri de fotografie. Vom fi impreuna pentru a sarbatori cei 5 ani de workshop-uri la un pahar de vin, pentru a rememora momente frumoase dar si pentru a face o tura foto prin Moeciu.

In curand vom lansa calendarul workshop-urilor pentru anul 2011 asa ca fiti cu ochii pe site-ul nostru: www.phototour.ro
Tot pe site, la sectiunea Making of puteti vedea fotografii de la primul workshop foto, iar la sectiunea Impresii de pe site-ul www.cameramm.ro puteti gasi comentariile si parerile participantilor la workshop-urile de pana acum.

Maria Vlad
CAMERA mm – publicitate
responsabil PR si marketing
tel. 0368 401 969
mobil: 0729 96 11 12
office@cameramm.ro
http://www.phototour.ro

SURSA: http://www.comunicatemedia.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Lexmark – soluții versatile pentru casă și birou

Compania americană Lexmark s-a remarcat de-a lungul timpului datorită produselor de foarte…