Home 5 ani de workshop-uri foto in Romania

5 ani de workshop-uri foto in Romania

3 min read
0
0
180

Luna aceasta, pe 21, se implinesc 5 ani de la organizarea primului workshop de fotografie din Romania.
In toamna lui 2005, 15 fotografi s-au intalnit la Magura Bran pentru ceea ce avea sa devina cel mai cunoscut si indragit workshop foto de la noi: workshop-ul de la Magura.

Succesul inregistrat precum si solicitarile ulterioare au condus la permanentizarea acestei activitati.
In ultimii 5 ani workshop-ul organizat de Mihai Moiceanu a adunat 30 de editii, peste 300 de participanti, multe reveniri, pasionati care au descoperit fotografia si chiar drumul in viata.
In fiecare an calitatea activitatii noastre a crescut, imbunatatind sistematic atat structura teoretica si programul turelor foto in natura cat si suportul tehnic pe care il punem la dispozitia participantilor.
In toamna acestui an, agentia Phototour a primit certificatul Eco-Romania pentru bune practici in ecoturism. Certificarea a fost acordata workshop-ului de fotografie Culorile Toamnei.

Suntem impreuna de 5 ani si ne dorim sa marcam acest lucru cum se cuvine. Si cum l-am putea sarbatori mai bine decat facand ceea ce ne place noua cel mai mult: fotografie si calatorii in natura.
In perioada 19-21 noiembrie organizam o intalnire aniversara la Moeciu Bran, unde sunt asteptati cat mai multi dintre participanti, deveniti deja prietenii nostri.
Locatia: Vila Hermani de care ne leaga multe amintiri frumoase.
Nu va fi un workshop obisnuit cu lectii teoretice si cursuri de fotografie. Vom fi impreuna pentru a sarbatori cei 5 ani de workshop-uri la un pahar de vin, pentru a rememora momente frumoase dar si pentru a face o tura foto prin Moeciu.

In curand vom lansa calendarul workshop-urilor pentru anul 2011 asa ca fiti cu ochii pe site-ul nostru: www.phototour.ro
Tot pe site, la sectiunea Making of puteti vedea fotografii de la primul workshop foto, iar la sectiunea Impresii de pe site-ul www.cameramm.ro puteti gasi comentariile si parerile participantilor la workshop-urile de pana acum.

Maria Vlad
CAMERA mm – publicitate
responsabil PR si marketing
tel. 0368 401 969
mobil: 0729 96 11 12
office@cameramm.ro
http://www.phototour.ro

SURSA: http://www.comunicatemedia.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Este atat de bine sa stii ca la gradinite cei mici sunt ingrijiti si multumiti

Gradinite ale viitorului Este de ajuns sa vezi sali frumos amenajate in gradinite de tip T…