Home 600 de cupluri s-au sarutat in Piata Sfatului

600 de cupluri s-au sarutat in Piata Sfatului

4 min read
0
0
251

Braşovul nu a reuşit ieri seară să înregistreze un record mondial, dar l-a doborât pe cel naţional, deţinut de Timişoara. Aseară, în Piaţa Sfatului, a fost mare distracţie. Mai bine de o 1.500 de braşoveni s-au strâns să danseze pe muzică populară, să se sărute de Ziua iubirii şi apoi să îi asculte pe cei de la HI-Q. Mai multe cupluri de tineri au participat la un concurs de sărutat, sub privirile atente ale primarului George Scripcaru, care a fluierat începutul concursului. Acesta nu a şi participat, însă le-a spus tuturor că acasă îl aşteaptă soţia şi fata, pentru că iubirea se poate sărbători şi în familie. Pe scena din Piaţa Sfatului a dansat Ansamblu profesionist al Centrului Cultural Topliţa „Rapsodia Călimanilor” şi au fost prezentate obiceiuri de Dragobete. Pe lângă spectacol, toţi cei aflaţi în Piaţa Sfatului au putut participa şi la o tombolă. Biletele de tombolă însă nu au putut fi completate decât de cupluri, pentru că premiul cel mare a constat într-un teren de casă, în suprafaţă de 500 de metri pătraţi şi o valoare de 6.000 de euro, pe raza comunei Hălchiu. Au fost completate puţin mai mult de 1.200 de tichete, cea ce înseamnă peste 600 de cupluri.
„Suntem bucuroşi că am doborât recordul naţional pe care îl înregistra Timişoara, unde acum câţiva ani s-au sărutat 400 de cupluri. Iar câştigătorul tombolei este George Brănescu, un tânăr de 20 de ani din Braşov”, ne-a declarat Mihai Ioniţă, preşedintele Organizaţiei de Tineret a PDL Braşov, unul din organizatorii evenimentului de aseară.
Liberalii braşoveni s-au distrat de DragobeteIeri, de Dragobete, tinerii liberali braşoveni au avut parte de o distracţie continuă. De la orele 15.00, aceştia s-au strâns în Livada Poştei şi în faţa clădirii Modarom pentru a se căsători pentru o zi, iar unii dintre ei au primit şi premii surpriză. Seara, tinerii liberali s-au mutat într-un club unde au petrecut până târziu în noapte, mai ales că au avut parte şi de o mulţime de concursuri, printre care unul de declaraţii de dragoste, dar şi de declaraţii de despărţire. Cei care au convins cel mai bine juriul au primit un week-end de vis la Predeal.

Sursa: Buna Ziua Brasov

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…