Home A fost lansat proiectul “Stilul Natura 2000”

A fost lansat proiectul “Stilul Natura 2000”

1 min read
0
0
225

Primul proiect european castigat de Muzeul Judetean de Stiintele Naturii ce are ca scop ocrotirea unei rezervatii naturale – “Stilul Natura 2000 Padurea Plopeni: Plan de management, cai de actiune si constientizare” – a fost lansat, recent, in cadrul unei conferinte de presa. Proiectul se deruleaza pe o perioada de 20 de luni, finalizarea acestuia urmand sa aiba loc in data de 28 februarie 2012, si este implementat de catre Muzeul Judetean de Stiintele Naturii Prahova, in parteneriat cu Agentia pentru Protectia Mediului si Consiliul Judetean Prahova.
Finantat de Uniunea Europeana prin Programul Operational Sectorial Mediu – “Implementarea Sistemelor Adecvate de Management pentru Protectia Naturii”, bugetul este in valoare de 489.888 de lei, dintre care 400.976 de lei reprezinta contributia nerambursabila a finantatorului.
Unul dintre obiectivele proiectului amintit consta in cresterea gradului de constientizare a cetatenilor cu privire la necesitatea protejarii si conservarii resurselor naturale ale ariei protejate.
A.G.

SURSA: http://www.ziarulprahova.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Cuvinte nerostite (proză scurtă)” de Anișoara Laura-MUSTEȚIU

Într-un torent de viteză, un BMW negru trece pe șoseaua udată de ploaie lăsând o dâră de a…