Home A inceput, oficial, modernizarea Caii Dacia. Atentie la restrictiile de circulatie

A inceput, oficial, modernizarea Caii Dacia. Atentie la restrictiile de circulatie

3 min read
0
0
358

Primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, a semnat ieri ordinul de începere a lucrării “Modernizarea Căii Dacia”, cea care presupune realizarea unor bretele pentru accesul în DN1, respectiv intrarea în Câmpina din drumul naţional.

O lucrare care ar fi trebuit inaugurată de mai multă vreme, dar care a tot fost urmărită de ghinioane, fie ele legislative, birocratice sau de altă natură. Ei bine, ieri, a început oficial modernizarea Căii Dacia, investiţie care, reamintim, este executată de Cast Băneşti, costă 25,47 milioane lei şi este finanţată în cea mai mare parte din fonduri europene.

Odată cu lucrarea, încep şi restricţiile în circulaţie. În prezent, traficul se desfăşoară aproape normal pe Calea Dacia şi normal pe DN1. În perioada 21 martie – 15 aprilie, pe DN1, la km 89+900m, pe raza municipiului Câmpina, circulaţia rutieră se va realiza pe câte o bandă pe sens, traficul urmând să fie dirijat cu ajutorul indicatoarelor rutiere de semnalizare temporară.

Potrivit primarului Horia Tiseanu, modernizarea Căii Dacia va dura între patru şi şase luni, în funcţie de problemele care apar pe parcurs. “Vă dau un exemplu. S-a întâmplat ca în timpul săpăturilor să dăm peste o conductă de alimentare cu gaze exact lângă unul dintre piloni. O conductă care trebuia mutată şi nu reuşeam să-i găsim proprietarul. Nu o revendica nimeni. Cu greu am găsit societatea căreia îi aparţinea. Sunt destule probleme care pot da peste cap programul iniţial, de la foraje, până la tot felul de conducte. Şi asta în condiţiile în care, încă de când s-a făcut proiectarea, toate societăţile care au reţele în zonă ne-au transmis datele necesare. Dar iată că mai apar surprize”, a declarat primarul Tiseanu.

SURSA: http://www.campinaph.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…