Home Breaking News Stiri Externe A murit “Supravietuitoarea” de pe Titanic, Gloria Stuart alias “Rose”

A murit “Supravietuitoarea” de pe Titanic, Gloria Stuart alias “Rose”

1 min read
0
0
755

Gloria Stuart, frumusete hollywoodiana a anilor ’30, care a renuntat la marele ecran timp de 30 de ani si apoi a fost nominalizata la Oscar pentru rolul unei supravietuitoare de pe Titanic, a murit, duminica, in casa sa din Los Angeles.

Avea 100 de ani, iar decesul a fost anuntat luni, de catre fiica sa, Sylvia Thompson. In urma cu cinci ani, actrita a fost diagnosticata cu cancer la plamani, dupa ce, cu 20 de ani inainte, s-a luptat si a invins cancerul la san, relateaza Associated Press.

“Mama mea nu credea in boala, nici macar nu i-a dat atentie. Nu sunt trista, a avut o viata minunata. Sunt fericita pentru ea”, a fost declaratia prin care fiica sa, Sylvia, a anuntat decesul actritei.

In tinerete, Gloria Stuart a fost o frumusete blonda, care a jucat in filme de categoria B, cum ar fi “Omul Invizibil”, “Cautatorii de Aur” sau “Saraca fata bogata”.

Ultimul film jucat pe marele ecran a fost in 1940, dupa care a fost aleasa de James Cameron pentru rolul supravietuitoarei-povestitoare a tragediei de pe Titanic.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Externe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Anna-Nora ROTARU-PAPADIMITRIOU – Grecia, paşi prin istorie, călător prin timp

Se spune, ca nicăieri nu-i mai frumoasă luna plină, decât atunci când urci pe Acrοpole! De…