Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Predeal A nins la munte. La Predeal, stratul de zapada masoara 15 cm (video)

A nins la munte. La Predeal, stratul de zapada masoara 15 cm (video)

2 min read
0
0
207

Pare greu de crezut, dar la sfârşit de luna mai precipitaţiile s-au tranformat sub formă de lapoviţă şi ninsoare la munte la altitudini mari, după cum anunţă presa centrală. Noaptea temperaturile înregistrate sunt negative, aşa că la peste 2000 de metri s-a aşternut un strat de zăpadă. Pe Vârful Omu acesta măsoară 15 centimetri. Şi la Babele a nins şi s-a depus un strat de câţiva centimetri. Şi în munţii Făgăraş s-au înregistrat ninsori, iar la Bâlea Lac, stratul de zăpadă măsoară 27 de centimetri. Meteorologii spun că atâta timp cât vor continua ploile, la altitudini mari se va semnala lapoviţă şi ninsoare în continuare.

La munte, vremea nu este deloc buna. Vantul bate in rafale, este ceata, iar noaptea temperaturile sunt negative. Nici ziua nu este prea cald, maximele variaza in jur de 0 grade. Noaptea trecuta a nins la altitudini de peste 2.000 de metri. Pe varful Omu stratul de zapada masoara deja 15 centimetri. Tot cu zapada au fost intampinati turistii si la Babele.

SURSA: http://www.ziarulprahova.ro

TNI - Targul National Imobiliar
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Predeal

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…