Home Breaking News Stiri Brasov Alpin Film Festival revine la Brașov, Bușteni și Predeal

Alpin Film Festival revine la Brașov, Bușteni și Predeal

3 min read
0
0
1,151

Alpin Film Festival – unicul eveniment din România dedicat culturii și educației montane revine în perioada 24 februarie – 1 martie la Brașov, Bușteni și Predeal! Este vorba despre un eveniment cultural internaţional de film, carte și fotografie, care îşi propune să promoveze civilizația montană cu valorile ei patrimoniale, turistice, ecologice, economice, de educaţie şi sportive.

Începând din acest an, festivalul face parte dintr-o prestigioasa asociație mondială ce reunește 27 de evenimente cinematografice din 20 de țări de pe 5 continente.

“Din acest an facem parte din Alliance of Mountain Film Fest, care este cea mai mare asociaţie dedicată festivalurilor de munte din lume, suntem într-o elită a festivalurilor de munte şi asta ne bucură foarte mult. Braşovul este pe harta celor care iubesc muntele.”, a declarat Dan Burlac, organizator al evenimentului.

O proiecție de gală a documentarului Superhombre despre cunoscutul alpinist timişorean Horia Colibăşanu, va deschide cea de-a 5-a ediție marți, pe 25 februarie, de la ora 19:00. 4 ani a durat realizarea filmului documentar semnat de Mircea Gherase și Lucian Mircu.

Alpin Festival va avea parte şi de un invitat special, Iñaki Ochoa, care este unul dintre cei mai mari aplinişti ai lumii. Accesul la Gala de deschidere Alpin Film Festival, care va avea loc la Aula “Sergiu T. Chiriacescu” a Universităţii Transilvania Braşov, este liber, în limita locurilor disponibile.

Bianca Bucă / SURSA: http://www.radiobrasovfm.ro

Despre Alpin Film Festival

Accesul la eveniment este gratuit, în limita locurilor disponibile: http://bit.ly/AscensiuneaEverestului.

ALPIN FILM FESTIVAL (AFF) – unicul eveniment din România dedicat culturii și educației montane, va avea loc în perioada 24 februarie – 1 martie la Brașov, Bușteni și Predeal. Programul complet al celei de-a 5-a ediții Alpin Film Festival va fi disponibil în curând pe https://alpinfilmfestival.ro/.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…