Home A venit vacanta si statiunile de pe Valea Prahovei sunt din nou pline

A venit vacanta si statiunile de pe Valea Prahovei sunt din nou pline

2 min read
0
0
409

Gerul care a cuprins de mai multe zile Romania are si partile lui bune, pentru ca a facut partiile numai bune pentru schiat. Si daca e vacanta copiilor, de ce sa nu profite si parintii? Mai ales ca hotelierii ii asteapta cu oferte speciale.

Fie ca isi vad linistiti de serviciu, fie ca dau si ei o fuga cu copiii la munte, parintii se bucura oricum de vacanta de iarna. Ofertele au fost concepute in asa fel incat cei mici sa fie lasati in grija instructorului, iar parintii sa aiba liber, fie pentru SPA, fie pentru schi.

Cea mai buna oferta din Poiana Brasov include un sejur de 5 zile pentru o familie de trei persoane. Cel mic e in grija instructorului doua ore pe zi, iar pretul intregului pachet este de 495 de euro.

O alta oferta include, la 122 de euro, doua zile de cazare cu mic dejun si cina incluse pentru toata familia. Plus echipament complet pentru copil.

Statiunile de schi vor rasuna de chiote toata saptamana. La sfarsitul cursurilor, majoritatea scolilor organizeaza mici concursuri, un bun prilej de fotografii si emotii pentru toata familia.

SURSA: http://stirileprotv.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…