Home Breaking News Stiri Exclusive Adrian BOTEZ – “Cancer cu ciuperci…!”

Adrian BOTEZ – “Cancer cu ciuperci…!”

130 min read
0
0
618

…Mă uit la mine, privesc în mine, adânc-adânc… – …mă uit la lume, la oamenii cei de curând născuţi – privesc în jur, cu tot mai multă oboseală şi deziluzie: după noi, generaţia aşa-zis „ceauşistă”, care am trăit în cultul muncii (dar şi generaţie care, tacit ori explicit, nu şi-a uitat Dumnezeul, NICIO CLIPĂ!), ce fel de generaţie va urma? Ce se va întâmpla cu o ţară în care elevii, tinerii, au fost opriţi, PREMEDITAT, de la studiul IDENTITĂŢII LOR, adică de la studiul Istoriei!!! – …deci, neştiind că se trag din Neamul Sfinţilor/Luminaţilor  TRACI şi din Neamul Împăraţilor Asăneşti şi al Voievozilor Martiri… – ce respect, ce responsabilitate vor mai considera ei că au faţă de acest tărâm sacru: Grădina Maicii Domnului?! Probabil – NICIUNA…!

…Ce spiritualitate poate dezvolta o generaţie care vede că Hrana Grădinii noastre Sfinte se usucă şi piere „cu zile”…poţi să vâri amândoi pumnii în crăpăturile pământului… – …din pricină că sistemul de irigaţii al diabolizatului Nicolae Ceauşescu (cca 80% din suprafaţa arabilă a României fusese „acoperită” de sistemul de irigaţii, sistem făurit la decizia „demonului” Ceauşescu, pentru a autonomiza, biologic şi energetic, România, de „crizele” Antihriştilor Lumii! – multe păcate grele va fi avut Ceauşescu, Dumnezeu să-l ierte, dar n-a fost trădător de ţară şi a fost un gospodar neobosit!!! – iar ce blasfemii se comit, azi, de către cei de la TV, care, în loc să-şi  facă „mea culpa” pentru că au fost complicii unui asasinat oribil, CALOMNIAZĂ GREŢOS MORŢII, nelăsându-i în pace nici măcar în liniştea mormântului…unde o fi fiind acela! – să fie blestemul dumnezeiesc pe capul lor!!! ), încă din iarna lui 1990, sub pretextul „democraţiei”, a fost distrus sau lăsat paraginii, de către prim-ministrul Petre Roman-Neulander (şi, după el, de toţi ceilalţi responsabili cu România…preşedinţi, prim-miniştri şi miniştri…azi, de către târfa politică numită VALERIU TABĂRĂ!) – pentru a se realiza, treptat, cu o subtilitate cu adevărat drăcească, sărăcirea şi înfometarea românilor, pentru că, nu-i aşa? – dacă te gândeşti, obsesiv, ca vaca, la ce smoc de iarbă sau urzici să mai găseşti, pentru „ogoirea” ghiorăielilor pântecelui – nu mai ai timp şi chef şi vreme de meditat şi, deci, de criticat pe conducătorii/”stăpânii”/”jupânii” ţării şi ai planetei Terra!!!

…Eu nu sunt unul dintr-aceia cuprinşi de „diareea frondei”, s-o fac pe nebunul, cu orice preţ, şi să fiu, pururi, un „Gică Contra”  – ci sunt un om obosit de cât a căutat Adevărul şi a vorbit despre El şi făptuit în numele Lui… – …degeaba, într-un pustiu de conştiinţe!

Nu sunt nici unul apucat de sinistrul delir al Apocalipsei! –  deşi, se pare (zic şi scriu unii…) semne ar cam fi pentru apropierea „plinirii vremii” (numai cât de ticăloşi, trădători, egoişti şi laşi am devenit, cu toţii, şi tot ar fi îndeajuns…”s-ar face de-o Apocalipsă”, cum zice un cinic amic de-al meu!). Găseşti, pe Internet, spre pildă, ştiri de genul:

Cititi pe internet despre cometa ELENIN: se pare ca nu este o cometa ci o planeta in toata regula, de foarte mari dimensiuni, cu o orbita eliptica, ce o intersecteaza pe cea a Pamantului. S-au facut calcule matematice si s-a ajuns la concluzia ca la fiecare mare cutremur din Noua Zeelanda, Chile si Japonia, ELENIN s-a situat pe aceeasi axa cu PAMANTUL si SOARELE, ea fiind la distanta de aproximativ 600 mil km fata de pamant la primele doua cutremure si la aprox. 200 mil km fata de Pamant la cutremurul din Japonia. Pe 27 septembrie are loc o noua aliniere, insa de data aceasta ELENIN va fi la aproximativ 30 mil. km fata de Pamant, adica mai aproape decat Marte si se va interpune intre Pamant si Soare. Datorita dimensiunilor gigantice, ea va genera o eclipsa totala de soare tinand 3 zile calendaristice si se asteapta sa fie influente fara precedent din punct de vedere gravitational. Deja la noi se inregistreaza cutremure in fiecare zi, in toate zonele tarii, am primit azi de la stirile PROTV ca este la Marea Neagra un fenomen fara precedent, in sensul ca marea s-a retras cu 16 m, exact ca in cazul unei maree oceanice, insa problema este ca nu revine la loc, asa cum se intampla in cazul mareelor . Probabil vom auzi din ce in ce mai des despre tot felul de alte fenomene ciudate.

…Dar eu sunt unul dintre cei care văd CANCERUL ANTI-SPIRITUAL, care a cuprins România şi Terra – dar nu foloseşte, ca remediu, „mâncatul de ciuperci”…! (pentru cancerul „pur-şi-simplu”, se administrează, în România…ALGOCALMIN!!!). Prefer să vă ofer informaţii foarte precise şi reale, verificabile de toată lumea – pe care informaţii, cei mai mulţi dintre voi, deşi v-au trecut pe la urechi (sunt sigur!), nu le-aţi auzit sau nu le-aţi dat importanţa şi/sau greutatea cuvenite. Iată, spre exemplu, un grupaj de ştiri, care par foarte diferite, prin conţinut, una de alta, dar care au un numitor comun: strategia Guvernului Mondial Iudeo-Masonic (realizabilă doar prin cozile noastre de topor!) de a prăpădi specia umană – atât fizic, cât, mai cu seamă, la nivelul Duhului.

Iată urlete prezidenţiale, din „Patria Democraţiei Mondiale” (…şi a Crimei Terestre, fireşte!) – SUA  (urlete care se aud cam peste tot în lume, în ciuda „ciupercilor” mâncate de… Traian Boc:

I – „27 Iulie 2011, 11:04, Simona Haiduc

Datoria SUA: Barack Obama cere ajutorul americanilor in conflictul cu republicanii

A mai ramas mai putin de o saptamana pana cand Trezoreria SUA nu va mai dispune de bani pentru achitarea facturilor curente. Este vorba de salarii, pensii si obligatiuni finan­ciare(s.mea). In total, aproape 84 mld. $. Altfel spus, SUA vor intra in incapacitate de plata, daca pana la 2 august nu vor fi convenite conditiile de ridicare a plafonului de indatorare a tarii, fixat la 14.300 mld. $. Absenta unui acord va arunca SUA in recesiune, cu efecte nefaste asupra lumii economice. Exper­tii vorbesc chiar despre o catastrofa mondiala (s.mea).

In acest context si dupa mai multe tentative esuate de a gasi o rezolvare a conflictului dintre Casa Alba si repu­blicani, presedintele Barack Obama (foto) a iesit la rampa luni seara. Un discurs scurt, de numai 15 minute, adresat insa americanilor, nu pietelor financiare. Obiectivul presedintelui a fost de a-i convinge pe concetateni ca partidul republican este vinovat de impasul la care s-a ajuns. In ajun, Fondul Monetar International (FMI) evocase pericolul „unui soc grav” pentru econo­mia SUA  fara o solutie la datoria statului. Prin urmare, FMI a cerut republicanilor si democratilor sa ajunga rapid la un acord. Continuand ideea, Obama a declarat ca o eventuala „criza economica va fi provocata in intregime de disfunctionalitatea politica de la Washington”.

Doua planuri, doua abordari

Planul republicanilor prevede redu­cerea deficitului bugetar cu 3.000 mld. $ in urmatorii 10 ani, ridicarea imediata a pragului de indatorare cu 1.000 mld. $ si cu 1.600 mld. $ intr-o etapa ulterioara. Planul democratilor, aprobat de Obama, include reducerea cheltuielilor bugetare cu 2.700 mld. $, cu o majorare de 2.400 mld. $ a plafonului, ceea ce ar insemna ca Trezoreria va avea bani si pentru 2012, an electoral. Pe acest fundal, pietele bursiere au continuat ieri sa scada, aurul s-a indepartat de recordul absolut stabilit luni, cand a urcat la 1.624 $/uncie, iar petrolul a evoluat pe o nota incerta, osciland la New York in jurul valorii de 99 $/baril, iar la Londra de 118 $/baril.  – cf. fin.ro

…Apoi, să ne întoarcem, iar, la noi:

II – a-„Un bebeluş de opt luni din Iaşi a ajuns la spital pentru că mătuşa care-l îngrijea l-a hrănit doar cu ceai, compot şi ciuperci. Bebeluşul mai are patru fraţi şi toţi trăiesc de pe o zi pe alta, pentru că rudele lor sunt foarte sărace” – cf. realitatea.net. Sau:

b-“Gimnastele de 10 ani, din lotul naţional, se pare că sunt motivate, la Ploieşti, să se antreneze mai cu spor, atunci când ascultă manele, astfel că antrenorii le îndeplinesc dorinţa(s.mea). Melodia aleasă nu este întâmplătoare, ba din contră, este menită să le “spele” creierele micuţelor care trebuie să se claseze numai pe locul întâi.

 “Locul unu, numai unu/ Sunt mereu pe locul unu/ Nu dau un pas înapoi şi nu cad pe locul doi… Am fumat şmecheri ca voi/ Ciocu’ mic că fac război” sunt versurile repeat,te la infinit, de manelist.

 La un moment dat, crainica Sălii Asesoft din Ploieşti, acolo unde se întâmplă “acţiunea” din acest video, anunţă că fetele din lotul care se pregătesc pentru Campionatul Mondial mai au patru minute de ascultat manele. La finalul reprezentaţiei manelistice a lui Nicolae Guţă în sala de sport se aude muzica Shakirei”– cf. cancan.ro

I-…În legătură cu Obama…să se descurce! Evreii de la Lehman Brothers au dat semnalul „crizei” artificiale a lumii, comandată de Guvernul Mondial Iudeo-Masonic (care, prin catastrofa financiară, pritocită, în Grecia, ameninţă, prin toţi mercenarii posturilor  TV, nici mai mult, nici mai puţin decât…UN AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL!…Date fiind afirmaţiile masonilor-şefi, despre stocurile uriaşe de armament care mucegăiesc…nimic n-ar trebui să ne mire!!!) – tot ei să-şi rezolve treburile, „în familie”!

II-…Cât despre necăjiţii de noi, aici, da, aş avea de comentat asupra unui…comentariu! Şi, apoi, o subliniere, absolut necesară…

Pe data de 27 septembrie 2011, la Antena 3, un avocat afirma/pledatcomenta, în legătură cu „bebeluşul de opt luni din Iaşi, care a ajuns la spital pentru că mătuşa care-l îngrijea l-a hrănit doar cu ceai, compot şi ciuperci”: “Trebuie ca mătuşa să fie decăzută din drepturile de tutore (!), la fel şi părinţii (?), iar copilul să fie luat spre creştere de stat!”

Măi, lătrăule – în primul rând că mătuşii i-a căzut copilul…”din pom!” I l-au lăsat părinţii copilului – “plocon”, să se spele pe cap cu el – deci, n-a existat nicio legiferare a “tutelei”! N-ar fi mai sfânt să nu …“ieniceriţi” copilul, dându-l la stat – să-l lăsaţi în câtă biată familie mai are! – …şi să-i ajutăm noi, comunitatea/Statul– ÎNTREAGA LUI FAMILIE? Că, dacă-l iei pe ăla micul de la mătuşă, mai rămân patru copii sortiţi morţii prin înfometare: “Bebeluşul mai are patru fraţi şi toţi trăiesc de pe o zi pe alta, pentru că rudele lor sunt foarte sărace”. NU TOT DISTRUGEŢI LEGĂTURILE SFINTE, DE AFECŢIUNE ŞI DUH, DIN FAMILIE – ŞI MAI RESPONSABILIZAŢI ŞI COMUNITATEA!!!

Şi acum, sublinierea promisă:

Pe vremea mea, la sat, nu murea nimeni de foame (nu vorbesc, aici, de seceta, ca Mânie a Lui Dumnezeu, din 1946!), NICI NU CERŞEA VREUN ROMÂN DE LA SAT (ar fi fost ruşine mare pentru satul acela şi pentru conducătorii lui!!!): bătrânii satului, în Bucovina mea, erau mult mai înţelepţi decât “politicienii” de azi (dâmboviţeni…), ăştia cu învăţături masonice (în cap şi-n surogatul lor de suflet!), porniţi pe distrugerea Sfintei Familii – …iar sătenii aceia, “de ieri”, aveau o mult  mai bună calitate de oameni, decât orăşenii de azi…

…Monica din Arad, cea moartă prin autoînfometare şi care avea nevoie de dragostea mamei sale, nu de banii acesteia! – a fost înmormântată…CU DRICUL PENSIONARILOR! De cap să vă fie, românilor dezumanizaţi/dez-româniţi/dez-dumnezeiţi!

…O mamă săracă, de copil sărac şi flămând, zice, la televizor: „Când n-ai ce mânca, pui capul jos şi dormi…!” Unde ne-aţi adus, nemernicilor: LA…”AUTO-MORFINĂ”, APLICATĂ CANCERULUI SĂRĂCIEI ŞI FOAMEI!!!

…Dar chestiunea “reducerii populaţiei prin alimentaţie” este destul de veche şi destul de bine pusă la punct, în România – … ca şi, în general, pe întreaga planetă Terra (cu mici excepţii de popoare care se trezesc, în ceasul al… 23-lea!):

13 January, 2010 15:05 PM

Experimentul “Codex Alimentarius” incepe cu Romania. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat sa inceapa implementarea “Codexului”, alaturi de alte 165 de state semnatare (95% din populatia planetei). “Codex Alimentarius” este un pachet de norme dupa care se vor alimenta populatiile tarilor semnatare. Acesta porneste de la principiul ca Terra nu mai poate hrani pe toata lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificiala, din produse chimice, cea modificata genetic etc. Adeptii Teoriei Conspiratiei sustin ca masura nu este altceva decat una de exterminare, care va reduce populatia globului la cca doua miliarde, o masa mult mai usor de hranit si de controlat de fortele oculte.

Nu a trecut o luna si iata ca apare stirea ca Romania este prima tara din lume care va folosi in agricultura un compus chimic pe baza de initium, un ingredient activ din noua clasa a substantelor chimice impuse de“Codex Alimentarius”. Produsele vor fi furnizate de compania germana BASF si vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, rosii, castraveti si ceapa. Pentru publicul larg se spune ca “beneficiile pe care le-ar aduce aceasta substanta sunt legate in primul rand de combaterea daunatorilor, dar, totodata ea micsoreaza si durata in care se obtine recolta.” Dupa ce acest produs va fi experimentat in Romania, urmeaza sa fie omologata utilizarea lui si in Olanda, Germania, Franta, SUA, Canada si Marea Britanie. Neoficial, conform cercetatorilor care combat “Codex Alimentarius”, folosirea produselor cu initium sporeste cu pana la 65% rata riscului de cancer de colon, substanta, care intra rapid in combinatii chimice, devenind reziduala in organism. De pilda 1 mg de initium intrat in organism o singura data se elimina in aproape un an. Or, daca acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, asa cum initium ajuta la cresterea rapida a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la marirea tumorilor maligne” (S.L.) – cf. senator Urban Iulian, Preşedintele Asociaţiei de asistenţă pentru Consumatori – şi un comentariu, pe blog: “Şi totuşi, România este premieră mondială? De ce?              Sud-americanii s-au răzgândit? De ce? CE ANUME i-a făcut sa se răzgândească? Şi acolo foamea de şpăgi în rândul guvernanţilor şi parlamentarilor este cel puţin tot atât de mare ca şi în Europa Centrală şi de Est. Aşadar, ţările din America de Sud AU REFUZAT să  îşi transforme cetăţenii în cobai, şi unde în lumea asta mare se pot găsi nişte fraieri ? In Românica !” – cf. www.urbaniulian.ro.

…Iată şi un document politico-militar, care îi incriminează pe conducătorii trădători de azi, ai României – mulţi dintre ei, alogeni, care au adus (prin ei înşişi, sau prin părinţii lor –  bolşevismul comunist în România!) – dar, din păcate, şi mulţi fiind, vorba lui Codreanu, “jidoviţi”, dedulciţi la trădare, din lăcomie, ticăloşie congenitală şi lipsă de suflet şi Duh:

La începutul lunii decembrie 1989, preşedintele României socialiste, Nicolae Ceauşescu, a primit, din partea lui Iulian Vlad, un raport despre discuţiile din Malta dintre celor două mari super-puteri de la acea vreme, Statele Unite şi URSS. Raportul vorbeşte despre “un nou echilibru pe continentul european”, respectiv “redefinirea sferelor de influenţă”. Documentul a fost făcut public şi nu insistăm asupra lui. Ceea ce nu se ştie este faptul că, alături de informaţiile mai sus amintite, spionii români care s-au ocupat de operaţiunea “ Malta ” au mai adus şi o hartă.

Acest document a produs, pe plan intern, în timp, demisia unui şef de Mare Stat Major al Armatei Române şi o catastrofă aeronautică: cea de la Baloteşti, din 1995. Pe plan extern, tot ceea ce conţinea la acel moment harta s-a produs sau este pe cale să se producă. Vă prezentam o reproducere a documentului, care se află la Biblioteca din Bucureşti a Mişcării Legionare.Pe 31 octombrie 2000, generalul de corp de armată Mircea Chelaru, la vremea respectivă şef al Marelui Stat Major al Armatei, a anunţat o Conferinţă de Presă ad-hoc, seara tîrziu. El a declarat, spre uluirea asistenţei, că structuri de tip mafiot încearcă să destabilizeze România şi să enclavizeze sudul Olteniei. Adică să constituie o veritabilă “Republică a Olteniei”. Generalul nu a dat alte amanunte. La cîteva ore, în replică, a venit răspunsul Ministerului de Interne, prin generalul Mircea Mureşan, care a spus că “se poate vorbi de elemente de crimă organizată, generate de nivelul scăzut de trai, de sărăcie. Este vorba despre recuperatori, traficanţi de droguri şi de cei implicaţi în fenomenul prostituţiei. Dacă nu ţinem sub control fenomenul, în timp, e posibil să devină un pericol”. ( Gen. Chelaru incerca sa demaste clica care a pus stapanire prin proxy peste Romania , cu ajutorul bandelor infractionale civile gen “zona” si “garda” – veti afla lucruri putin cunoscute in ambele articole )A doua zi, pe 1 noiembrie 2000, Mircea Chelaru şi-a dat demisia din funcţia de şef al Marelui Stat Major al Armatei. Despre ce era vorba? În 1992, William B. Wood, geograf-şef al Departamentului de Stat american (fost ambasador al SUA în Afganistan), dădea publicităţii o hartă cu noile graniţe ale statelor Europei, care ar fi trebuit modificate în virtutea intereselor strategice de după căderea blocului comunist.

Adică înţelegerea de la Malta . Pe scurt, se preconiza că: Scoţia devine independentă; o parte a Irlandei de Nord se uneşte cu Republica Irlanda; Bretania se desprinde de Franţa; Ţara Bascilor şi Catalunia se desprind de Spania; Italia se divide în zona de nord şi zona de sud; Belgia se divide în Flandra şi Wallonia; Cehoslovacia se rupe în două; Kaliningrad va fi o zonă autonomă în cadrul Rusiei; Kosovo se alipeşte Albaniei; Transilvania devine parte a Ungariei; actualele judeţe Dolj, Caraş-Severin şi Timiş se desprind de România şi devin o ţară a ţiganilor; partea vestică a Basarabiei revine României; partea estică a Basarabiei, inclusiv Transnistria, devin zona autonomă “Dniester” în cadrul Ucrainei. Publicaţia franceză “L’evenement de Jeudi” arată harta mai sus menţionată, în octombrie 1992. Peste România de sud-vest scrie “Ţigani”. Un asemenea document primise Ceauşescu şi despre el vorbea şi generalul Chelaru.

Ce spune harta şi ce s-a întîmplat

Iată paralele dintre datele hărţii mai sus amintite şi evenimentele de pe bătrînul continent, din 1990 pînă astăzi:

– În 1993 Cehoslovacia a dispărut de pe harta lumii şi au apărut Cehia şi Slovacia. Paşnic.

– Divizarea Iugoslaviei, aşa cum vorbea documentul, a fost efectul unui şir de conflicte armate începînd cu 1990, cînd Germania recunoaşte prima independenţa Sloveniei şi Croaţiei. În 1991 începe războiul dintre sîrbi şi croaţi, iar în 1992 cel dintre sîrbi şi bosniaci.

– În 1996 mafia albaneză preia controlul traficului de droguri din Balcani.

– În 1999 au loc bombardamentele NATO din Serbia .

– În februarie 2008 Kosovo îşi declara independenţa faţă de Serbia , cu recunoaşterea UE şi SUA. Este foarte posibil să se unească cu Albania în următoarea perioadă.

– În noiembrie 2007, premierul regional scoţian Alex Salmond, şeful Partidului Naţional Scoţian (SNP), a vorbit pentru prima oară despre un calendar de separare de Marea Britanie şi a prezis că Scoţia va fi independentă peste 10 ani, respectiv în 2017. Salmond a promis organizarea unui referendum asupra independenţei Scoţiei înainte de alegerile regionale din 2011.

– În noiembrie 2007, flamanzii din Belgia au aprins scînteia scindării – deputaţii flamanzi au votat o lege care vizează reducerea drepturilor de vot ale francofonilor. Acest lucru s-a întîmplat pentru prima oară de la independenţa Belgiei, în 1830.

– În vara anului 2009, guvernul Berlusconi a fost zguduit de un scandal care a readus în actualitate ideea secesiunii dintre sudul şi nordul Italiei.

– “Eliberarea” bretonilor, consideraţi urmaşi ai celţilor veniţi din insulele britanice, de sub “opresiunea franceză”, este susţinută de Armata Revoluţionară Bretonă, care şi-a început activitatea încă de la începutul anilor 1970. Născută ca o copie fidelă a Armatei Republicane Irlandeze (IRA), organizaţia bretonă aparţine aripii extremiste a mişcării naţionaliste Emgann, mişcare al cărei obiectiv este independenţa Bretaniei faţă de Franţa.

– În anul 2009, locuitorii din mai multe zone ale Cataloniei au participat la un referendum “simbolic” privind independenţa acestei regiuni faţă de Guvernul de la Madrid.

– “Situaţia din Craiova a scăpat de sub control şi cred că nu mai poate fi stăpînită. Nu mai ai curaj să ieşi seara pe stradă”. Afirmaţia aparţinea preşedintelui Consiliului Judeţean Dolj, Ion Preoteasa, şi era legată de escaladarea luptelor de stradă între clanurile mafiote din Bănie în ultimele luni ale anului 2007. Au urmat anii 2008 şi 2009, cînd războaiele dintre clanurile de ţigani din Craiova s-au derulat chiar în centrul oraşului, lîngă Tribunalul Judeţean, în plină zi.

Chelaru: ” Oltenia urma să se desprindă de România în decembrie 2000″

Generalul Mircea Chelaru: “La vremea respectivă (octombrie 2000) aveam informaţii precise despre enclavizarea sudului Olteniei, şi nu numai, de comunităţi compacte de tigani, cu implicarea unor structuri de tip mafiot. Pe vreme de pace, rolul armatei e acela de a produce starea de descurajare a unor potenţiali agresori. Tocmai în acest sens am convocat acea Conferinţă de Presă, pentru a descuraja, pentru a atrage atenţia acelor structuri că se ştie despre ele şi că există modalităţi de anihilare a lor. Demisia mea a fost legată de acea declaraţie. Regret că am avut dreptate. Fenomenul enclavizării e real. Oltenia urma să se desprindă oficial de România în decembrie 2000, iar Strehaia urma să devină capitala enclavei. Din cîte ştiu, nu s-a renunţat încă la acest plan. În România s-au făcut şi se fac greşeli politice ce intră în categoria erorilor istorice, care, tare mă tem, nu se vor putea spăla decît cu sînge”. Generalul Mircea Chelaru, născut în 1949, este doctor în ştiinţe militare şi a absolvit – pe lîngă Şcoala Superioară de Ofiţeri şi Academia Militară din România – Colegiul de Studii Strategice şi Economice de Apărare din cadrul Centrului European pentru Studii de Securitate “George C. Marshall” din Germania, precum şi cursuri internaţionale de drept militar. În anul 1990 a fost director al Diviziunii III de contraspionaj la Serviciul Român de Informaţii. A fost şeful Marelui Stat Major al Amatei în anul 2000. Din anul 2008 este general cu 4 stele, în rezervă.

De ce a dispărut Dosarul Baloteşti?

Din informaţiile pe care le deţinem, spionul român care i-a adus lui Iulian Vlad şi, prin acesta, lui Ceuşescu, acele date de la Malta, în 1989, a decedat în catastrofa aeronautică de la Baloteşti. Cităm declaraţia unei persoane care cunoaşte detalii din interiorul sistemului: “Omul care a adus informaţiile de la Malta în 1989 se afla în Airbusul care s-a prăbuşit la Baloteşti în 1995. Nu a fost un accident aviatic, a fost un act terorist, o execuţie, era vizată chiar persoana care era implicată în acţiunea românească de spionaj de la Malta ”. O aeronavă cu destinaţia Bruxelles s-a prăbuşit, la 31 martie 1995, în jurul orelor 9, în apropierea Aeroportului Internaţional Bucureşti – Otopeni, după aproximativ două minute de la decolare. În accident şi-au pierdut viaţa toţi membrii echipajului, cei 49 de pasageri, majoritatea belgieni, inclusiv consulul Ambasadei Belgiei la Bucureşti, dar şi funcţionari ai Comisiei Europene. Aeronava, fabricată în 1987, aparţinea Companiei TAROM şi efectua zboruri regulate pe ruta Bucureşti – Bruxelles.

Desigur, este greu de crezut că în România am putea asista la o asemenea desfăşurare complexă de forţe, ca în filmele de spionaj, dar… Ce scria presa în 20 mai 2008: “Dosarul celei mai mari catastrofe aviatice din România, accidentul de la Baloteşti, este de negăsit. Consiliul Superior al Magistraturii încearcă să afle cum au dispărut documentele, înainte ca procurorii să se pronunţe asupra cauzelor care au dus la catastrofa aviatică”. Timp de mai multe luni au fost luate la puricat arhivele Parchetelor Tribunalului şi Curţii de Apel Bucureşti, dar şi cele ale Parchetului Curţii Supreme. Verificările au dus la concluzia că dosarul accidentului aviatic nu a fost soluţionat de nici unul din aceste parchete. Cît despre dosarul în sine, acesta s-a evaporat din arhivele celor trei unităţi de Parchet, care au preluat, pe rînd, frîiele investigaţiei. Ulterior, Consiliul Superior al Magistraturii a decis ca procurorii să reconstituie documentele care lipsesc. Nu s-a specificat cum să le reconstituie…România a scăpat, deocamdată, de liniile noii ordini europene trasate pe această hartă blestemată. Reamintim, însă, o idee aristotelică, conform căreia o comunitate în care dispare Justiţia este pe cale de disoluţie, în contextul în care România este în acest moment cel mai corupt stat din Uniunea Europeană, iar nivelul de trai este în prăbuşire.

De ce ne urăsc fiii celor care au bolşevizat România?

Imediat după evenimentele din decembrie 1989, în peisajul mediatic au apărut voci care au început să ne răstălmăcească istoria, minimalizînd şi denaturînd faptele de glorie ale înaintaşilor, să ne defăimeze personalităţile devenite simboluri şi valori ale spiritualităţii româneşti şi, în general, să-i prezinte pe români ca un popor necivilizat, fără cultură, fără demnitate. La început, mai timide, aceste atacuri au crescut, treptat, în agresivitate, ajungîndu-se ca, astăzi, ele să devină un fapt obişnuit, de care nu se mai simt deranjaţi nici măcar cei direct vizaţi, adică românii. Constrînşi să se îngrijească de propria existenţă, sub presiunea unui individualism impus aproape cu brutalitate de activiştii neoliberalismului postdecembrist, mulţi dintre ei nu şi-au mai dat seama că în România se instaura, cu ficare acţiune politică sau aşa-zisă reformă administrativă, economică, culturală etc., un regim de ocupaţie. N-au sesizat, deşi s-au străduit unii să le deschidă ochii, că atacurile din ce în ce mai virulente asupra valorilor noastre culturale au fost gîndite tocmai să înlesnească realizarea acestui obiectiv. În acest scop, trebuiau demolaţi stîlpii de rezistenţă ai unităţii şi coeziunii poporului, ai credinţei sale strămoşeşti, ai dorinţei sale de a trăi într-o ţară liberă şi independentă, în care să se simtă stăpîn pe munca şi bogăţiile sale, valori pentru care şi-au dat viaţa generaţii întregi de înaintaşi. Mulţi au fost duşi în eroare de aceste atacuri perfide, ajungînd chiar să creadă că trecutul istoric al poporului român, în spiritul căruia au fost educate atîtea şi atîtea generaţii de români, ar fi fost glorificat, artificial, de propaganda comunistă. Campania furibundă de condamnare a fostului regim, ce a reprezentat, practic, suportul ideologic al acţiunilor de demolare a structurilor instituţionale ale statului, s-a dovedit a fi extrem de benefică şi pentru propaganda denigratoare îndreptată împotriva valorilor definitorii ale neamului românesc. A trebuit, însă, să treacă 20 de ani, să vedem ţara prăbuşită, cu economia devastată, cu bogăţiile ei în mîna a tot felul de aventurieri străini, cu valorile noastre spirituale defăimate, cu învăţămîntul, cultura, sănătatea şi chiar vitalitatea poporului grav afectate, ca să ne dăm seama că tot ceea ce a început în acel decembrie nefericit pentru poporul român n-a fost nimic altceva decît o agresiune de mari proporţii, care continuă şi în prezent şi care nu are alt scop decît să ne piardă ca neam, pentru ca aceste teritorii şi cine or mai rămîne pe ele să ajungă pentru totdeauna sub stăpînire străină. Dacă mai sînt unii care se îndoiesc de această perspectivă şi nu înţeleg că tot dezastrul ce s-a produs în ultimii 20 de ani este rezultatul unor acţiuni premeditate, le supun atenţiei, ca un argument suplimentar, o scurtă analiză asupra unora dintre cei mai aprigi detractori şi defăimători ai neamului românesc. În primul rînd, cred că nu-i o simplă coincidenţă că, în marea lor majoritate, aceştia sînt fiii celor care, tot într-un moment greu pentru ţară, respectiv spre sfîrşitul celui de-al II-lea război mondial, au impus, de asemenea, României un regim de stăpînire străină, făcîndu-se cunoscuţi prin zelul lor nemăsurat faţă de ocupantul sovietic. Activişti ai bolşevizării ţării şi duşmani ai poporului român, aceştia ne-au rămas în amintire prin cunoscutele fapte criminale din anii ’50, ce au urmărit anihilarea fizică a intelectualităţii, considerată, pe bună dreptate, stîlpul rezistenţei naţionale. A se constata că analizele şi rechizitoriile asupra acestor grave evenimente i-au ocolit, cu premeditare, pe adevăraţii vinovaţi. Au fost supuşi, însă, oprobriului public tot românii, care, din ignoranţă, au devenit victime ale manipulării şi au fost folosiţi în asemenea acţiuni barbare. Adevăraţii criminali de atunci şi-au dus traiul tihnit pînă la adînci bătrîneţe şi şi-au lăsat urmaşi de nădejde, care le continuă “opera” şi în vremurile noastre. Iată, doar, patru dintre aceste nume: Leonte Tismăneanu, născut Leonid Tismineţki, Walter Roman, născut Neuländer, Dionis Patapievici, născut Denys Patapiewicz, şi Mihai Oişteanu, născut Mihail Oigenstein. Ce au ei în comun? În primul rînd, faptul că toţi sînt evrei, proveniţi din teritoriile unde sovieticii şi-au pregătit acţiunile împotriva României, toţi, după 1964, şi-au românizat numele pentru a-şi ascunde originea, dar, mai ales, crimele săvîrşite în perioada de bolşevizare a României, toţi au ajuns, cu sprijinul Moscovei şi al NKVD-ului, pe trepte înalte ale ierarhiei de partid, toţi şi-au lăsat cel puţin cîte un urmaş cărora le-a transmis atitudinea lor ostilă faţă de români şi misiunea de a continua să-i duşmănească.

(…)Unii au mai apucat momentul răzbunării din decembrie 1989, aşa cum a fost Silviu Brucan, alt evreu cu nume schimbat, alţii au lăsat pe seama urmaşilor duşmănia împotriva românilor şi, din cîte se constată, aceştia se dovedesc extrem de zeloşi în a-şi executa aceste obligaţii testamentare. Îi recunoaştem, prin ostilitatea ce o manifestă faţă de români, prin înverşunarea cu care încearcă să ne înstrăineze de valorile naţionale şi, în general, prin răul imens făcut ţării în aceşti 20 de ani, pe indivizi ca Vladimir Tismăneanu, Petre Roman, Horia Roman Patapievici sau Andrei Oişteanu. Sînt binecunoscute blasfemiile lor împotriva personalităţilor istorice, culturale, teologice etc. care ne-au marcat istoria şi ne-au ridicat spiritualitatea naţională ce ne dă identitate, legitimitate şi ne plasează în rîndul naţiunilor civilizate etc.

Şi ei, ca şi bolşevicii din care, biologic, se trag, tot de pe funcţii de autoritate îi duşmănesc pe români. Puterea ce le-o conferă aceste funcţii le permit să acţioneze cu mai multă eficienţă şi, totodată, să beneficieze de privilegii şi să ducă un trai opulent pe seama poporului pe care-l batjocoresc prin cele mai infame expresii. Dacă părinţii lor i-au duşmănit pe români în numele comunismului, iată că ei o fac de pe poziţie de anticomunişti. Numai vectorul s-a schimbat, scopul a rămas însă acelaşi, adică să-i menţină pe români într-o stare de înapoiere culturală pentru a-i putea domina. Pentru români se pun, însă, nişte întrebări: de ce tocmai Patapievici, cel care s-a afirmat deschis ca denigrator al neamului românesc, a fost numit şi reinvestit în funcţia de preşedinte al Institutului Cultural Român, organism care ar trebui să ne promoveze cultura şi valorile în lume şi de care el, de fapt, se foloseşte pentru a ne batjocori şi a ne expune în ipostaze umilitoare? De ce o altă odraslă de bolşevic, în speţă Tismăneanu, a ajuns “inchizitorul” comunismului, folosindu-se de această ocazie, autoritate şi, bineînţeles, fonduri substanţiale, pentru a-i ataca, de fapt, tot pe români? De ce şi celelalte odrasle de bolşevici se situează bine în zona privilegiaţilor postdecembrişti, nimeni nu-i deranjează cu nimic, ocupă funcţii importante, duc un trai opulent pe seama românilor pe care continuă să-i umilească cu abjecţiile lor anticomuniste? Sunt întrebări la care ar trebui să răspundă cel care le-a încredinţat aceste funcţii şi continuă să-i încurajeze în acţiunile lor, deşi acestea oripilează tot mai multă lume. Sînt, desigur, întrebări retorice pentru că şi individul numit Băsescu Traian, prin tot ceea ce face, se poziţionează împotriva intereselor poporului român. În aceste condiţii ar trebui să-i întrebăm pe cei care l-au votat pe acest individ dacă nu cumva prestaţia lui începe să-i dezamăgească, dacă nu cumva încearcă un sentiment de culpabilitate faţă de răul ce s-a abătut asupra ţării?

***

 Preţioasa contribuţie lui Sörös la marele haos financiar mondial

(…) în realitate, Sörös are vederi de stânga aproape extremiste, fiind în Statele Unite un susţinător zelos al democraţilor, întemeiat pe un tip de discurs foarte apropiat de tezele leniniste.
În cărţile sale se declară adeptul unui organism supranaţional care să limiteze drepturile statelor naţionale în materie de libertăţi democratice, viziune internaţionalistă tipică în care, desigur, ca orice personaj cu ambiţii tiranice mondialiste, Sörös se vede pe sine plasat la butoane. Tot în cărţile sale, Sörös afirmă fără sfială că fostul imperiu sovietic se numeşte acum Imperiul Sörös şi se proclamă pe sine un om de stat fără de stat.
Cadrele “pepinierei Sörös” – aşa-zişii “bursieri” – au reuşit în ţările est-europene, inclusiv în România, să controleze societatea civilă şi spaţiul politic, coordonarea şi controlul Fundaţiilor sale fiind plasate în mâinile unor foşti securişti, atât în România, cât şi în alte ţări din spaţiul ex-sovietic. Fostul preşedinte american George Bush, atacat sistematic de către Reţeua Sörös, declara că scopul malefic al lui Sörös este să creeze un pol mondial de putere, paralel, parazitând societatea civilă din principalele state ale lumii şi intervenind din underground în sistemul politic.
Sub masca generozităţii şi a activităţilor filantropice, a promovării “valorilor democratice, ale societăţii deschise”, George Sörös a acţionat sistematic în cadrele gândirii sale de tip leninist, în scopul delegitimării şi anihilării forţei partidelor politice şi a statelor naţionale, parazitând prin membrii reţelei sale instituţiile statului, interferând în maniera ocultă tipic securistică sistemul politic al statelor-ţintă. În interiorul fundaţiilor şi organizaţiilor înfiinţate sau finanţate de Sörös a existat o adevărată “coloană a cincea” alcătuită din foşti agenţi ai serviciilor secrete.
Pe acest tipar, la noi, exemplar este modelul oferit de Alin Teodorescu, deconspirat ca agent a nu mai puţin de două servicii secrete comuniste, primul şef al reţelei Sörös, în perioada de formare şi recrutare a “pepinierei”.
Profil de “asasin economic”
George Sörös (Schartz, pe numele său original) s-a născut la Budapesta, pe 12 august 1930, într-o familie de evrei unguri. În timpul războiului, ca adolescent, Sörös a participat la schimburi valutare ilegale, dovedind de timpuriu un adevărat talent şi o mare pasiune pentru speculaţiile financiare. În 1944, când naziştii au preluat conducerea Ungariei horthyste, spre deosebire de alte familii evreieşti, care au fost deportate de germani, familia Sörös s-a căpătuit chiar de pe urma dramei propriilor co-sângeni, deoarece bunicul lui George Sörös prinsese o funcţie oficială în stat, respectiv era chiar cel care supraveghea confiscarea proprietăţilor evreieşti.
Tânărul George Sörös s-a uns şi el cu o slujbuliţă bună, pentru nazişti, lucrând pentru Judenrat – consiliul evreiesc înfiinţat de nazişti pentru a le face treburile murdare. În loc ca naziştii să îi strângă în fiecare zi pe evrei pentru îmbarcarea pe trenuri, ei delegau această sarcină criminală acelor evrei care erau gata să o facă, precum “filantropul” George Sörös.
Odată cu ocupaţia sovietică a Budapestei, care a urmat celei germane, situaţia familiei s-a albăstrit puţin, deoarece mulţi evrei unguri şi-au adus aminte că bunicul lui George Sörös era cel care supervizase confiscarea averilor acestora. Nepoţelu’ Sörös a stat bine mersi la Budapesta până s-a hotărât să plece, în 1947, în Anglia, unde este educat de Karl Popper, teoretician stângist al “societăţii deschise”, apoi din 1956 Sörös se stabileşte la New York, pe Wall Street, unde inventează formula “fondurilor anonime”, despre care scrie entuziasmat că: “Aceste fonduri secrete imense, scoase în localităţi , pot produce câştiguri astronomice”.
Prin scheme secrete – ce ascundeau adevăraţii investitori din spatele lui Sörös şi speculaţii financiare, companiile acestuia încep să controleze proprietăţi din Argentina, Brazilia, Mexic, precum şi bănci din Venezuela (al cincilea producător mondial de petrol) etc.
Conform biografului său, William Engdahl, George Sörös a fost identificat ca fiind “omul de paie” al concernelor bancare anglo-franceze ale Rothschildzilor. “Relaţiile lui Sörös cu cercurile internaţionale ultrasecrete ale Rothschildzilor nu sunt relaţii bancare întâmplătoare sau obişnuite, iar succesele extraodinare al lui Sörös ca speculant pe nisipurile mişcătoare ale pieţelor financiare sunt greu de explicat doar prin simplul său talent şi instinct de prădător. Sörös are acces la informaţiile interne ale unuia dintre cele mai importante canale de informaţii private din lume”.
Rolul lui Sörös, rezervat lui de Rothschildzi ca reprezentanţi ai unei oculte organizaţii mondiale, este acela de agent de influenţă la nivel planetar pentru promovarea unei aşa-zise “economii de piaţă”, ce urmăreşte de fapt să capteze şi să disperseze proprietatea unor state. Legăturile dintre Rothschildzi şi Sörös se ţin prin oameni-cheie, cum ar fi R. Katz, care face parte atât din comitetul director al concernului lui Sörös (Quantum Fund), dar, în acelaşi timp, este director al Rothschild Italia SPA din Milano şi în N.M. Rothschild & Sons).
În 1965, George Sörös pune bazele “Open Society Institute”, susţinut financiar de “Sörös Fund Mana – gement” – organizaţie prin care pătrunde în Africa de Sud, Europa Centrală şi de Est (statele comuniste), în fosta URSS, precum şi în multe state din Africa, Asia, America Latină.
Reţeaua sovietică de jaf organizat.
George Sörös şi-a axat activitatea asupra Uniunii Sovietice încă din perioada Gorbaciov, adică din anii ’80 (după ce invadase cu agenţii săi Cehoslovacia, Ungaria şi Polonia), având timp să creeze o întreagă reţea “rusă” de organizaţii şi să susţină un mare grup de colaboratori care călătoreau în afara Rusiei sovietice.
În 1997, Sörös a distrus, prin schemele sale financiare, economia Thailandei. Un bancher thailandez a declarat atunci: “Îl privim pe George Sörös ca pe un soi de Dracula. Efectiv, suge sângele oamenilor”. Acelaşi scenariu avea să funcţioneze şi în Malaezia. La rândul lor, chinezii aveau să-l poreclească pe Sörös “crocodilul”, datorită insaţiabilei sale pofte de câştiguri financiare, obţinute prin “schemele” speculative.
Pentru a se infiltra în zona de influenţă a familiei Bush, George Sörös a fost cel care l-a salvat de la faliment, în 1987, pe viitorul preşedinte George W. Bush, devenit mai apoi inamic personal, când nu i-a mai fost util, achiziţionând de la acesta compania de explorări petroliere “Harken Energy Corporation”, aproape falimentară. Bush a încasat, cu acea ocazie, un miliard de dolari, iar George Sörös a declarat apoi că făcuse târgul numai pentru a câştiga influenţă politică prin tatăl acestuia, pe atunci vicepreşedintele SUA.
Conform investigaţiilor cercetătorilor americani şi europeni (Stefan Lemieszewski, William Engdahl, Mark Burdman, Elisabeth Hellenbroich, Paolo Raimondi, Scott Thompson şi alţii), cercul lui Sörös include familia lui Jacob Rothschild, pe Marc Rich, ca şi pe traficantul de arme israelian Shaul Eisenberg şi pe “Dirty Rafi” Eytan, ambii conexaţi laturii financiare a Mossadului. (După ce a fost introdus Sörös în spaţiul ex-sovietic, Shaul Eisenberg a fost acuzat în Uzbekistan de o uriaşă fraudă şi corupţie, trebuind să dispară.) În lucrarea “Naşul Kremlinului”, Paul Klebnikov (editor al revistei “Forbes”) dezvăluia că, până la căderea URSS-ului, Mark Rich a fost asociat cu persoane importante din partidul comunist şi din KGB, făcînd afaceri cu directorii companiilor de stat, celor care îl ajutau livrându-le comisioanele în conturi din Elveţia, “centru important de spălare a fondurilor ruseşti”.
Conform investigaţiilor lui Klebnikov, Rich însuşi a fost cel care “i-a învăţat pe oligarhii ruşi să ocolească legile prin suveici internaţionale de companii off-shore şi conturi anonime elveţiene”. Majoritatea firmelor anonime ale acestor “magnaţi ruşi” au fost înfiinţate în cantonul elveţian Zug, unde îşi are Marc Rich reşedinţa. Tot în Zug sunt înregistrate şi companiile-paravan prin care “oligarhii ruşi” controlaţi de Rich şi îndrumaţi de familia lui. Iacob Rothschild şi ai săi au preluat o felie din economia României, şi tot aici sunt înregistrate firmele intermediare ce livrează României gazul metan rusesc.
Majoritatea miliardarilor moscoviţi au fost creaţi de Marc Rich, de la “oligarhii” Igor Ziuzin şi Vitali Machitski până la Oleg Deripaska şi Mihai Cernoi, un ruso-israelian locotenent al “mafiei ruse”, cu toţii prezenţi în afaceri pe pământ românesc, scormonit până la epuizarea tuturor resurselor. Tot Mark Rich a contribuit şi la educaţia actualului şef al SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, beneficiar cu ani în urmă al unei burse Rich, după ce a fost lansat în politică de reţeaua Sörös, via Andrei Pleşu, actualul “creier” al “capului de crimă organizată” Dinu Patriciu (conform Rechizitoriului Rompetrol). De altfel, şi Patriciu tot pe reţea rusească a prosperat, transferând Rompetrolul unui stat-anexă al Imperiului moscovit, Kazahstanul, fondator al CSI.
Munţii noştri care “aur poartă”, în timp ce noi “cerşim din poartă în poartă”, sunt deja pe mâna “investitorilor” ruşi, iar Sörös este direct implicat, ca acţionar la “Newmont Mining Corporation” în proiectul Roşia Montană, respectiv “proiectul” de golire a rezervelor de aur ale României, resursă extrem de preţioasă mai ales acum,adrian când lumea revine la aur după prăbuşirea fondurilor speculative lansate tot de către cei ca Sörös & comp. –
de George Roncea
Marinel BRINCAU • Postfach 830119 • 81701 MÜNCHEN / GERMANY
Mobil: +49 (0)175 – 370 86 12
E-Mail: marinel.brincau@gmail.com
www.brincau.com


…Între BOLŞEVIZAREA (de atunci) şi MANELIZAREA (neo-bolşevizarea, destructurarea catastrofală a Corpului României şi a Duhului Românesc, de azi!)  a României nu este nicio diferenţă esenţială, în ce priveşte efectele devastatoare de Duh!

…Până şi Germania se plânge de aceste efecte dezastruoase (ale unei “manelizări”, prin ocupaţie militară şi tentative extrem de agresive, de a destructura spiritual, de a “mediocriza”, jalnic şi penibil, bravul popor german!) – efecte mascate sub forme ceva mai subtile, poate, decât la noi (dar ATÂT!):

Dupa reunificarea si recapatarea suveranitatii Germaniei – trupele rusesti s-au retras în 1991, cele anglo-saxone se retrag în 2020 – tabuul reeducarii dublat de un control? Politic corect? Strict a fost preluat de elita pregatita de ocupatii. Libertatea de expresie este garantata de Constitutie, dar când Sarrazin, membru în conducerea Bancii Centrale Germane si fost ministru social-democrat de finante, si-a permis sa publice o carte cu un titlu si un mesaj cât se poate de clar: „Germania se autolichideaza. Cum ne jucam cu soarta tarii? Si fara ocupantii”, a intervenit Presedintele… si a fost dat afara din serviciu. Si conducerea Partidului Social-democrat a vrut sa-l dea si ea afara, dar a renuntat, pentru ca un milion si jumate de cititori au cumparat cartea si populatia este la curent atât cu planul Morgenthau cât si cu cel al re-educarii, dar este înca timorata, nu vrea sa-si riste pozitia sociala si profesionala ca Sarazzin, care a riscat si e acum un autor multimilionar independent.


Modelul din perioada de ocupatie nu este cel natural, darwinist în sensul de supravietuire a celui mai competent, „Survival of the fittest”, ci cu un model cultural artificial de selectie si reeducare facut de oameni, cu scopul ca singura materie prima germana, inteligenta si pregatirea profesionala, sa fie diminuata în mod relativ si absolut. Sistemul scolar este de ani buni precar, universitatiile mediocre. Institutiile fundamentale germane: Familia, Armata si Biserica sunt din ce în ce mai subrede! Prima se destrama, a doua devine una de mercenari, a treia începe acum un program de reevanghelizare. Natalitatea germanilor este în scadere, cea a imigrantilor,preponderent islamici, e în crestere. Ajutorul social de 700 Euro pe  luna a creat o patura parazitara în crestere, interesata numai în perpetuarea privilegiilor, nu în munca si pregatire profesionala.

Nu este nimic spectaculos sau nou în ceea ce afirma Sarrazin! Nou este numai faptul ca cineva îsi pierde situatia daca nu-i …! Politic corect? Si ca… astfel de la Presedinte si Cancelar, dna fusese reeducata de rusi în RDG, (ea a recunoscut ca n-a citit cartea, dar este împotriva ei), pâna la omul de rând se recunoaste public, parafrazandu-l pe Hamlet, Ca ceva e putred în Germania!” – cf. Prof. Dr. Viorel ROMAN, Akademischer Rat a.D., Bremen, Germania, art. “Germania se autolichidează”, în revista Armonia, din  3 septembrie 2011.

…Despre România (şi alte “colonii”), preşedintele israelian  afirma, încă de pe 10 octombrie 2007: “Pe 10 octombrie 2007, la trei luni dupa ce a devenit presedinte al statului Israel, Shimon Peres producea o afirmatie naucitoare, la Hotelul Hilton din Tel-Aviv, in fata a sute de reprezentanti ai cercurilor diplomatice evreiesti: “ISRAEL CUMPARA MANHATTAN, CUMPARA UNGARIA, CUMPARA ROMANIA, CUMPARA POLONIA… (…)”. In ceea ce priveste Romania, bancile sunt toate privatizate, cedate catre structuri conduse de oligarhia evreiasca, iar tara noastra are cea mai mare datorie catre FMI si Uniunea Europeana, ce se ridica la aproape 70 de miliarde de euro, dintre care numai 19,95 de miliarde se vor totaliza in urma ultimului acord stand-by. In sondajele de opinie, romanii se considera o natiune ce se afla in fata unei crize economice si politice fara iesire, cu o datorie ce ii va atinge pe durata a zeci de ani, majoritatea crezand ca ne-am intors in urma cu 20 de ani(…)PERSONAJE POLITICE AUTOHTONE AFLATE IN LINIA INTAI A DECIZIEI ECONOMICE SI POLITICE, INCEPAND CU ION ILIESCU, PETRE ROMAN, EMIL CONSTANTINESCU, ZOE PETRE, ADRIAN NASTASE, MIRCEA GEOANA, MUGUR ISARESCU, ADRIAN SEVERIN, VIOREL HREBENCIUC, S.A., AU MIZAT PE LOBBY-UL EVREIESC PENTRU A ACCEDE SI A SE MENTINE LA PUTERE.

Pentru acest fapt au facut orice compromis posibil, mergand de la culpabilizarea si desfiintarea Serviciilor Secrete romanesti, pana la vanzarea economiei nationale. Pe acest fond, CADRE SPECIALIZATE ALE SERVICIILOR SECRETE ISRAELIENE AU PENETRAT PUTERNIC DECIZIA ROMANEASCA, REUSIND SA PROMOVEZE INTERESELE EVREIESTI IN DETRIMENTUL CELOR ROMANESTI. “DATI-MI CONTROLUL ASUPRA UNEI MONEDE NATIONALE SI MI-E INDIFERENT CINE FACE LEGILE!”, SPUNEA PE LA 1800 INTEMEIETORUL CLANULUI ROTHSCHILD, AMSCHEL MAYER ROTHSCHILD. ESTE CAT SE POATE DE ADEVARAT, IAR CE SE PETRECE ASTAZI CU MONEDA NATIONALA A ROMANIEI DEMONSTREAZA ACEST FAPT.

Dorinta evreilor de a pune mana pe finantele lumii se regaseste in ambitia de a conduce finantele fiecarei tari in parte, astfel incat sa se constituie intr-o oligarhie dominanta, intr-o aristocratie a banului. Este un fapt cunoscut ca Banca Federala a Statelor Unite ale Americii, care are rolul de banca de emisie a monedei nationale – dolarul american – este formata din banci evreiesti, precum Bancile Rothschild, din Londra si Paris. Respectiva banca, numita Federal Reserve System din S.U.A. (banca centrala privata a S.U.A.), este legata la aparitia ei de omnipotentul bancher evreu J. P. Morgan, care si-a pus la dispozitie in acest scop, in 1913, proprietatea particulara din statul Georgia. Clanul bancherilor Morgan este implicat in tutelarea organismelor mondialiste, precum Comisia Trilaterala si Council on Foreign Relations/C.F.R. (S.U.A.), ca si The Round Table. Acesta completeaza sau suplineste, dupa caz, activitatea mondiala a clanurilor evreiesti Rothschild si Rockefeller.

In acest context trebuie privita si aducerea lui Mugur Isarescu in fruntea Bancii Nationale a Romaniei, care nu a fost deloc intamplatoare si, mai ales, nu s-a datorat vreunei pregatiri sau experiente profesionale de exceptie, caci pana la momentul respectiv acesta nu avusese nimic in comun cu sistemul bancar. Din 1990, el a fost aproape fara intrerupere guvernator al Bancii Nationale a Romaniei. Despre el s-a afirmat in mai multe randuri ca are legatura cu comenzile ocultei financiare internationale. Mugur Isarescu ar fi fost recrutat de catre Council on Foreign Relations (C.F.R.) in 1990, la New York. Recrutarea s-ar fi produs la Institutul pentru Studiul Economiei Mondiale din New York, pe cand Isarescu se afla la post. Conducerea C.F.R. (organizatie controlata de familiile bancherilor evrei Rockefeller si Rothschild, sustinuti de J.P. Morgan) a recrutat un numar semnificativ de specialisti, potentiali inlocuitori ai celor care guvernau la vremea respectiva in tarile est-europene. Controlul din start al pietelor est-europene era un scop bine determinat, in functie de indicatiile specialistilor C.F.R. Pentru indeplinirea obiectivelor propuse, pe tot parcursul anilor 1990-1992 s-a purtat un intens razboi mediatic de dezinformare, in toate misiunile economice subliniindu-se greseala facuta de Romania prin plata datoriei externe si exemplificandu-se prin tari care aveau mari imprumuturi, dar un nivel de trai mai crescut si sugerandu-se ca o tara se poate dezvolta doar prin imprumuturi inrobitoare. De altfel, principala forma de control al unei tari este cea financiara – specialitatea C.F.R.(…) IN 2005, CAND PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU A EFECTUAT PRIMA SA VIZITA LA WASHINGTON, MARK A. MEYER A FOST INVITATUL SPECIAL AL SEFULUI STATULUI LA O INTALNIRE PARTICULARA. ACEASTA A AVUT LOC INTR-O INCAPERE A AMBASADEI ROMANIEI, IN TIMP CE ROMANO-AMERICANII ERAU INVITATI LA O RECEPTIE. RUBIN MEYER DORU & TRANDAFIR – FIRMA DE AVOCATURA CONSTITUITA DE MEYER IN ROMANIA – ESTE CEA CARE A OBTINUT PENTRU DOMINIC DE HABSBURG SI FAMILIA ACESTUIA RETROCEDAREA CASTELULUI BRAN. Mark Meyer este si presedintele CAMEREI DE COMERT ROMANO-AMERICANE DIN NEW YORK, IN FAPT O AGENTIE SUB ACOPERIRE A C.I.A. PENTRU PROMOVAREA INTERESELOR EVREILOR AMERICANI SI INTERFATA A AFACERILOR S.U.A. IN ROMANIA. ORGANIZATIA A FOST CREATA LA BUCURESTI IN 1993, CHIAR CU SPRIJINUL LUI ION ILIESCU, ALATURI DE MEYER AVANDU-L LA CONDUCERE PE EVREUL ELIAS WEXLER, ORIGINAR TOT DIN ROMANIA, ACELASI CARE DETINE POSTUL DE TELEVIZIUNE DIN NEW YORK, ROMANIAN VOICE, SI CARE, PLATIT TOT DE ROMANI, RETRANSMITE PROGRAME ALE TELEVIZIUNII ROMANE, BENEFICIIND DE UN CONTRACT EXTREM DE BENEFIC SEMNAT CU TVR-UL INCA DIN AL DOILEA MANDAT DE PRESEDINTE AL LUI ION ILIESCU. Postul de televiziune a fost subiectul unui mare scandal de presa, dupa ce a reusit sa obtina finantarea de la Bucuresti pentru retransmiterea programelor TVR International pe continentul nord-american.

MARK MEYER ESTE SI VICEPRESEDINTE AL CONGRESULUI ROMANILOR AMERICANI (CORA). MEYER ESTE, ALATURI DE ALTI EVREI, SI IN SPATELE AFACERII CUNOSCUTE CA “INVEST ROMANIA FORUM”. Desi principal initiator al actiunii, prin firma Hertzfeld & Rubin, este Meyer, pentru publicul romanesc initiativa apartine unui grup mai larg, chipurile chiar autoritatilor romane, in cautare de investitori americani. Forumul, organizat in 1997 in S.U.A., sub genericul “Economia romaneasca: Afaceri de ocazie pentru Oamenii de Afaceri Americani” (Romanian Economy: Emerging Deals for American Business People), trimisese invitatii companiilor americane evreiesti, si nu numai, sa profite din plin de ocazia de a cumpara ieftin intreprinderile romanesti. Organizatorii secreti (Herzfield & Rubin, adica Mark Meyer, si USAID Midinvest Bussines Center, adica C.I.A.), al caror plan de preluare a economiei romanesti necesita fonduri, pentru a fi convingatori, s-au gandit sa expuna, ca garanti, responsabilii economici din Romania, asa ca au fost plimbati de la Bucuresti la Chicago reprezentanti ai Guvernului roman, presedinti si directori executivi ai celor mai influente banci si fonduri mutuale din Romania, directori din toata economia romaneasca.

MESAJUL TRANSMIS A FOST URMATORUL: ECONOMIA ROMANIEI ESTE DE VANZARE, PUTETI SA VA EXERCITATI DREPTUL IN CONSECINTA, PUTEM ARANJA PRIVATIZARILE. Cel mai convingator s-a straduit sa fie Mircea Geoana, ambasador al Romaniei in S.U.A. la acea data. Geoana a facut parte dintre studentii privilegiati de inaltii ofiteri ai fostei Securitati. Astfel, generalul Pacepa, pe vremea cand era sef adjunct al spionajului romanesc (D.I.E.), a avizat favorabil numele lui Mircea Geoana, fiu al generalului Geoana, pentru a pleca la studii in S.U.A. in randurile “ambasadorilor prieteniei” romano-americane. Dupa ce a dezertat, Pacepa a trecut in solda C.I.A., iar dupa 1990 a reluat legaturile cu mai tanarul Mircea Geoana. DESFASURAT LA HOTELUL HILTON &TOWERS DIN CHICAGO, IN PERIOADA 29.09 – 3.10.1997, “FORUMUL” SCOTEA, PRACTIC, ECONOMIA ROMANIEI LA MEZAT IN FATA UNOR MARI BANCI AMERICANE EVREIESTI: CHASE MANHATTAN BANK, SMITH BARNEY EUROPE, FIRST CHICAGO BANK, MERCANTILE STOCK EXCHANGE, GLOBAL SECURITIES USA INC, EXECUTIVES CLUB OF CHICAGO, BANCI CARE SE AFLA IN SPATELE FIRMELOR “INVESTITOARE– cf. art. Doi ani de când Israel a cumpărat România, în ALTERMEDIA.INFO.

…Manelele şi ţigănirea accelerată a românilor…Iată ce scrie Evenimentul zilei, din 26 septembrie 2011:

Stația de metro Anagnina din Roma, punct tradițional al întâlnirii comunității românești din capitala Italiei, a fost împânzită cu afișe în care este denunțat comportamentul românilor. Autorii acestui demers sunt cei din Noua Dreaptă, care susțin că românii care vin aici duminica, la picnicuri improvizate, nu știu decât să mănânce mici, să bea bere și să asculte muzică țigănească.

Afișul care de duminică se găsește la intrarea în Anagnina este scris în română și sună așa: ”Nu știți decât să mîncați mici și să beți bere, să ascultați muzică țigănească. Rușine poporului meu”. Lângă acest mesaj se află o cruce celtică și semnătura autorilor, mișcarea Noua Dreaptă, relatează site-ul ”Stranieri in Italia”.

Conform unui comunicat al Noii Drepte, care, ca și mișcarea Forza Nuova din Italia, a aderat la Frontul Național European, ceea ce se întâmplă în fața stației de metrou din Roma ”ridiculizează poporul român”, chiar dacă aici se reunește o mică parte a comunității. Semnatarii protestului îl învinovățesc și pe primarul Romei, Gianni Alemanno, pentru că ” a instituționalizat kitsch-ul”.

Noua Dreaptă face apel la români, cerându-le să își apere propriile rădăcini și să spună NU ”stilului de viață și muzicii țigănești”, exemplificând cu o fotografie a unui cântăreț de manele” – cf. Luciana Pop, art. Italia: Noua Dreaptă declară război românilor care ascultă manele și mănâncă mici” – în EVZ.ro .

…Până aici, SUNT PERFECT DE ACORD CU AFIRMAŢILE ŞI CONDAMNĂRILE “NOII DREPTE” ROMÂNEŞTI, DIN ITALIA! Românii şi-au părăsit Duhul lor armonios şi iute, precum învârtiturile HOREI SACRE, pentru văicărelile slinoase şi pentru dăbălăzările obscene ale manelei arabo-ţigăneşti!!! Să le fie ruşine, da, celor care dau un Cosmos Curat pe o mizerie penibilă şi pe un hoit colcăind de viermi!

Mai departe, însă, când se scrie, pe pereţii “romani” : “NU ţiganilor! NU manelelor! NU anti-culturii!”  – am de adus un amendament: ţiganii sunt liberi să-şi cânte muzica lor (şi ştiu că ADEVĂRATA muzică ţigănească este superbă!). Dar românii N-AU DREPTUL MORAL SĂ-ŞI PERVERTEASCĂ ŞI SĂ-ŞI LASE PERVERTIT DUHUL, printr-un hibrid odios, care leşină şi Duhul, şi sufletul – MANEAUA, parcă special inventată (ca şi muzica rock!), pentru a moleşi, pentru a destructura, CU TOTUL, Duhul SFÂNT şi Mândru, Românesc !!!

…În rest, din partea mea, Noua Dreaptă n-are decât să-l şi spânzure pe Ministrul Culturii, de la Bucureşti (dacă are chef de un aşa efort…căci Hunorul Kelemen s-a îngrăşat teribil, de când ne tot distruge cultura!) – pentru că tot ce se face, vis-à-vis de “cultura” românească, în România şi peste hotare (de către statul român!)  – este doar asasinarea ei şi înăbuşirea, prin uitare şi diversiune “à la Mihai Gălăţanu” ori… “Cărtărăscu”, a valorilor ei AUTENTICE!!! Adică, în linia I.C.R.-ului nemernic şi pestilenţial al Patapieviciosului (I.C.R.-ul avându-l Director de Onoare pe Băsescu!), cu “Omagiul lui Iuda” şi cu toate hidoşeniile coşmareşti, pe care le inventează acest gnom scabros, pentru a se face uitat Duhul Genial al Culturii Române Vechi, Tradiţionale, Curate şi Adevărate!!!
Cancer prinCodex Alimentarius”, cancer de Duh, prin “ciupercile” otrăvite ale MINCIUNII…iar peleleii tot invocă lipsa de bani! Dar furturile şi trădările şi subminările economiei naţionale şi abuzurile strigătoare la cer se ţin lanţ!!!

Ia să vedem:

Circa 60 de angajaţi la ADS (Administraţia Domeniilor Statului) au fost disponibilizaţi, cu salarii compensatorii de 18.000-20.000 de euro de “cap furajat” (“suma totală ajungând la 10. 778.000 euro” – cf. Daniel Befu, art. Premiaţi de stat cu 18.000 euro să fie “şomeri pentru o zi”, apoi reangajaţi, în Exclusiv RL, din 27 septembrie 2011). Dar, în 24 de ore, majoritatea au fost re-angajaţi, fie tot la ADS, fie la SERICAROM (“SC SERICAROM SA este singura unitate din România care produce şi distribuie ouă de viermi de mătase şi efectuează cercetare ştiinţifică  în domeniul sericiculturii” – or, funcţionăraşii ăia pricopsiţi sunt pricepuţi doar în…”comerţul cu piei de cloşcă”!), cu câte…60.000 de euro de “cap furajat”! “ Mda…

Un caz asemănător, cu un udemerist peste fire de…“galantom”:  “Mirela Boghiu e o altă slujbaşă a ADS-ului care a părăsit instituţia cu plăţi compensatorii, pentru ca imediat să se angajeze consilieră a secretarului de stat în MDRT Barna Tanczos. Ulterior, a ajuns şefa de cabinet a acestuia la Ministerul Agriculturii. O sursă disponibilizată şi reangajată în ADS care a dorit să-şi păstreze anonimatul a precizat că „cred că Mirela că n-a stat şomeră nici măcar 24 de ore, pentru că a luat-o Barna să fie consiliera lui” – cf. RECOLTA.EU, din 29 septembrie 2011.

…Cancerul, la români, se tratează doar cu…MÂNCAT (CU INFINITĂ BRAVURĂ!) DE …CIUPERCI!!!

Dacă nu vă treziţi ACUM, dragii mei români, dragii mei tereştri (“Capodopere ale Zilei a Şasea” a Creaţiei Divine!) – atunci …NOAPTE BUNĂ ŞI ETERNĂ!

…Poate că aveţi nevoie de profeţiile unui om simplu, un ţăran din Serbia – dacă pe Sfinţii voştri Părinţi n-aţi vrut să-i ascultaţi, cu toate că, dărâmaţi de boli şi ascuipând sânge, ei, zi de zi, au înălţat glas mare, zguduitor şi vaticinar, către voi (Părintele ARSENIE PAPACIOC ne-a părăsit, pentru Ceata Îngerilor, în iulie 2011, când a văzut cât de încăpăţânaţi suntem noi, faţă de lucrarea lui sfântă, de la Mânăstirea Techirghiol…!) – ţăranul analfabet Mitar Tarabic (1829-1899 – Mitar Tarabic s-a născut şi a trăit toată viaţa în satul Kremna, loc unde a avut toate viziunile sale profetice. A fost un om extrem de religios şi devotat credinţei ortodoxe, avându-l ca naş şi duhovnic pe preotul Zaharja Zaharic (1836-1918). Preotul Zaharic a fost cel căruia Mitar i s-a destăinuit cu privire la viziunile care-i tulburau liniştea şi existenţa sa simplă, de ţăran. Tot preotul Zaharic a fost cel care a notat mărturisirile profetice, pe un caiet care a fost parţial distrus, în urma unui incendiu provocat in anul 1943, de armata bulgară invadatoare).  Prorocirile lui Mitar Tarabic sunt incredibil de exacte si uşor de înţeles pentru oricine…. – …numai acel “oricine” urechile-i clăpăuge să şi le suflece şi Duhul blegit să şi-l îndrepte de spate…:

Tarabic profeteste Planul Marshall, materialismul si ateismul secolului XX, aparitia televizorului si a calculatorului, criza petrolului si ecosolutiile de energie alternativa – turbinele eoliene si panourile solare.

Profetii uluitoare despre viitorul omenirii

Atunci oamenii vor fi in stare se traiasca mult fara sa se cunoasca pre sine. Vor fi multi oameni invatati care vor crede ca toate cartile lor le vor da voie sa stie si sa faca totul. Astia va fi un mare obstacol pentru adevarata cunoastere. Cand oamenii vor ajunge la adevarata cunoastere, isi vor da seama in ce minciuna i-au dus asa-zisii lor invatati, iar cand se va intampla asta, oamenii vor fi tristi ca nu si-au dat seama mai devreme, deoarece cunoasterea este atat de simpla(s.mea)

Sufletele oamenilor nu vor fi posedate de Satana, ci de ceva mult mai rau. Ei vor crede ca vedeniile si minciunile lor sunt adevarul adevarat. In capetele lor nu va mai fi loc pentru adevar. Oamenii vor incepe sa urasca aerul curat si frumusetea Dumnezeiasca a naturii si se vor ascunde in orase urate cu aer otravitor. Nimeni nu-i va forta sa aleaga asta, ci o vor face din proprie vointa (s.mea).

Va fi imposibil sa-i deosebesti pe barbati de femei. Toti se vor imbraca la fel, femeile vor avea pantaloni preecum barbatii. Acesta nenorocire va veni din alte tari si va sta mult la noi. Un mire isi va lua mireasa fara sa fie sigur ca e femeie din nastere. Se vor naste din ce in ce mai multi copii care nu vor sti cine le sunt tatii.

Intreaga lume va fi potopita de o boala nemaivazuta si nimeni nu va fi in stare sa-i gaseasca leacul. Toti doctorii vor striga ca ei stiu, ca sunt destepti si invatati, dar nu vor fi in stare de nimic. Adevaratul leac il vor gasi cu ajutorul lui Dumnezeu, inlauntrul lor si peste tot in jurul lor(s.mea).

Oamenii vor calatori in alte lumi, dar vor gasi acolo doar deserturi fara de viata, si vor gandi in trufia lor ca ei cunosc mai multe decat Domnul insusi. Oamenii vor calatori in jurul stelelor si Lunii, dar nu vor gasi viata la fel de frumoasa ca cea de aici. Vor gasi alte feluri de viata, dar ei nu vor fi in stare se le inteleaga.

Cu cat oamenii vor cunoaste mai multe, cu atat va fi mai putina dragoste intre ei. Ura dintre ei va fi atat de mare incat le va pasa mai mult de micile lor masinarii, decat de rudele si prietenii lor iubiti. Omenilor vor avea mai multa incredere in micile lor masinarii care le vor fura libertatea, decat in fratii si vecinii cu care se inconjoara.

Cei care vor citi si invata carti cu numere, se vor crede mai invatati si mai intelepti decat restul oamenilor. Acesti asa-zisi oameni intelepti isi vor lasa vietile conduse de calcule si socoteli, si vor trai doar dupa cum le spun numerele. Printre invatatii acestia vor fi deopotriva oameni buni si oameni rai. Acesti invatati rai vor face lucruri rele si groaznice, vor otravi aerul si apa si vor imprastia mizerii peste mari, rauri si pamanturi, iar multi oameni nevinovati vor muri de felurite boli necunoscute. Oamenii buni si intelepti vor vedea ca munca si eforturile lor nu valoreaza un singur ban si vor privi neputinciosi la distrugerea lumii. In loc sa caute intelepciunea in masini, numere si socoteli, oamenii buni se vor indrepta spre rugaciune si meditatie(s.mea).

Cand cei multi se vor apuca sa mediteze, vor fi mai aproape de intelepciunea lui Dumnezeu, dar va fi prea tarziu, pentru ca cei rai vor otravi lumea, iar oamenii vor pieri pe capete (s.mea). Atunci, oamenii vor fugi cu miile din orase inapoi la tara. Vor cauta muntii cu trei cruci, si acolo inlauntrul lor, vor putea, in sfarsit, sa bea apa si sa respire aer curat. Cei care se vor salva pe ei si pe familiile lor, vor avea de suferit, deoarece o mare foamete va apare. Va fi mancare si bautura cu nemiluita in orase, dar va fi toata otravita. Multi o vor manca, fiindca foamea le va lua mintile, dar vor muri pe loc (s.mea).

Cei care vor posti pana la sfarsit vor scapa cu viata, deoarece Domnul se va uita dupa ei si ei vor fi aproape de Domnul. (n. redacţiei: Posibil ca muntii cu trei cruci sa fie in egala masura adaposturi antiatomice, pe usa adaposturilor de acest fel este zugravit un semn asemanator a trei cruci, la fel de bine pot fi niste munti deasupra carora va apare semnul celor trei cruci). Numai o singura tara, aflata la capatul Pamantului si inconjurata de mare si la fel de intinsa ca Europa, va trai in pace si fara de necazuri. Cei care vor fugi si se vor ascunde in muntii cu trei cruci, se vor afla la adapost si vor scapa cu viata, care mai apoi, va fi plina de fericire, bunastare si dragoste, pentru ca nu vor mai fi nicicand razboaie

SURSA  http://www.descopera.ro/

…Ce oglindă bună, aceste vorbe profetice ale analfabetului vizionar  Mitar Tarabic! Câtă speranţă pentru dreptcredincioşi (oare câţi vor mai fi rămas, pe Terra cea adânc rănită, cumplit suferindă, apocaliptic gemândă!) – şi câtă lucidă condamnare, pentru “băşinoşii” ca noi, care ne credem şi ne dăm mari intelectuali… – …dar, de fapt, puţim a hoit, de îngâmfaţi ce suntem (de tot goi pe dinăuntru!) – …de  laşi, egoişti, lacomi şi iresponsabili ce suntem… şi nu facem nimic spre a fi tot mai puţin, sau cât mai puţin răi de răul pe care-l lăsăm să mărşăluiască prin noi, ca pe Bulevardul Marii Victorii a Satanei!!!

…Sincer, mi-e o groaznică ruşine să mă privesc în “apa” lor, a profeţiilor…atât de limpede, plină de Focul Adevărului! – … necruţătoare “apă”…necruţător cancer, pentru  care “Adevaratul leac il vom  gasi NUMAI cu ajutorul lui Dumnezeu, INLAUNTRUL NOSTRU si PESTE TOT IN JURUL NOSTRU” – locuri sfinte spre care, de mult, nu    ne mai uităm, nu mai ştim privi, spre Dumnezeiască Luminare!

…Atât de ruşine mi-e, de aceşti moşi ai noştri, blânzi, înţelepţi, dar de neîncovoiat! – strălucindu-şi vorbele de Foc, în Lumina acestei Toamne a Lumii…!

…Vouă…NU?! Chiar DELOC???!!! Bine, atunci: POFTĂ BUNĂ LA CIUPERCILE CELE OTRĂVITE…!

…Mă întreabă unul, pe când finalizam articolul de faţă: “Da’ de unde ştii tu că noi suntem bolnavi de cancer?

Clint Eastwood, jucându-l pe “detectivul Harry-cel-Nebun/Dirty Harry” – zicea ceva, în acest sens, al diagnosticului pus unor situaţii…”axiomatice”. Îl întreabă procurorul, pe detectivul Harry-“nebunul”: “ – Cum ştiai tu intenţia de viol a criminalului?”  – şi “nebunul” Harry răspunde, extrem de serios: “- Când un bărbat, aflat în erecţie, aleargă după o femeie – nu cred că acesta face chetă pentru Crucea Roşie…!”

…Aşa zic şi eu: când mamele, în România, au ajuns de-şi culcă copiii, din pricina foamei cronicizate… – …iar băncile şi politicienii îşi plătesc angajaţii/complicii cu mii şi mii de euro pe lună…iar noi, noi, oamenii simpli, nu mai reacţionăm nici cât să alungăm un ţânţar… – …eu nu cred că bancherii ori politicienii vor binele României – ci METASTAZA EI!!!

…Şi nici nu pot crede lesne că noi mai suntem în stare de prea multe, dacă ne-am pierdut CREDINŢA şi, odată cu ea, FORŢA DE REACŢIUNE, pentru a păstra, pe harta Duhului nostru – GRĂDINA MAICII DOMNULUI!!!

…După care, pe harta de pânză (…de păianjeni…!), se va scrie, spre a re-denumi aceste locuri geografice (altădată numite “Grădina Maicii Domnului”…!): “Israel/CANAAN, Pământul Făgăduit Nouă de către Dumnezeu-Yahwe… – Dumnezeul Mâniei, Urii şi-al Răzbunării pe goimi, pe creştinii cei spurcaţi…

prof. dr. Adrian Botez 
2 octombrie 2011                                                         
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Cine poate fi prezența surpriză din play-off-ul Ligii 1 Iată echipele cu potențial de revelație!

Actuala stagiune a Ligii 1 promite o luptă interesantă atât la vârful clasamentului, cât ș…