Home Breaking News Stiri Exclusive Adrian BOTEZ – “Morţii beţi – viii beţivi…!”

Adrian BOTEZ – “Morţii beţi – viii beţivi…!”

17 min read
0
0
582

…” Liderul deputaţilor PDL,  Mircea Toader, a declarat luni, la Realitatea TV, că majoritatea românilor care au murit în ultimele zile din cauza gerului au păţit-o deoarece <<au băut şi au adormit acolo>>.

Liderul PDL din Camera Deputaţilor, Mircea Toader, a apărat luni guvernul pentru modul în care a acţionat pentru deszăpezirea drumurilor şi pentru salvarea oamenilor din judeţele sinistrate. <<Din 80 de oameni sau 64, câţi au murit, unul singur a murit în maşină, restul au băut şi au adormit acolo>>, a declarat Toader la Realitatea TV, la emisiunea Deschide Lumea.

Ministerul Sănătăţii a anunţat azi că, în România, au murit în total 74 de oameni, prin hipotermie severă, de la avertizarea de Cod galben de ger, emisă de meteorologi, până luni – majoritatea vicimelor fiind găsite în spaţii libere, şase dintre cazuri fiind înregistrate în ultimele 24 de ore, anunţă Ministerul Sănătăţii” – cf. Gazeta de Nord-Vest online, 13 februarie 2012.

…Până ieri, la declaraţia publică a şacalului pedelist, muriseră, sub zăpezi, în frig, 74 de nenorociţi. De ieri, de la declaraţia de un cinism înmărmuritor, au mai murit 5 – deci, cu totul (până acum, marţi, 14 februarie 2012!) s-au înregistrat 79 de decese…probabil, ultimii au murit de râs ori, cine ştie, de ruşine, că pot fi bănuiţi a trăi şi muri… “prezidenţial”! Amintim că, pe 25 mai 2010, “un parlamentar îi spune şefului statului despre pensia socială că <<în 2009 mi-aţi spus că ar fi fost bine ca ea să fi fost de 500 de lei>> –  <<Eram sub influenţa băuturilor alcoolice>>, i-a răspuns Băsescu, după care, pe înregistrarea dată publicităţii de Antena 3, se aud râsete” – cf. adevărul.ro, din 25 mai 2010.

…Când folosim expresia „se purta de parcă era beat”, înţelegem că omul respectiv se comporta iresponsabil, incoerent, ilogic, şovăielnic până la ridicol etc.

…Deci, tocmai voi, Şacalilor de Cotroceni, mişei de doi bani grămada, incompetenţi şi iresponsabili în cel mai înalt grad, ilogici şi criminal de incoerenţi în făptuire, din înaltul grotesc al „dregătoriilor” voastre „ubu”-eşti, ocupate prin cea mai vinovată impostură! – vă permiteţi să blasfemiaţi nenorocirile ţării şi pe cei pe care tot voi i-aţi adus, prin jaful ca-n codru, prin crimele şi trădările voastre, în nenorocire, în cea mai cumplită umilinţă şi sărăcie?! Şi ne mai şi scuipaţi  morţii, din mormintele lor albe… – …ni-i scuipaţi între ochii lor, închişi de atâta durere şi suferinţă şi obidă, câtă au îndurat pe lumea asta, stăpânită de ciocoi şi de plozii ciocoilor, mai cumpliţi în nesimţire chiar decât odrăslitorii lor?! Să-i numiţi, TOCMAI VOI,  „beţivi”! –  pe cei pe care tot voi i-aţi „îmbătat”, de 7 ani încoace, cu apă chioară, cu minciuni şi promisiuni neruşinate – pentru ca să-i „turmentaţi” mental şi sufleteşte, de s-au lăsat jupuiţi de 7 piei, ca pe vremea fanarioţilor…Dar, oare, sunt necăjiţii morţi ai României mai beţi decât voi, „viilor” (…de fapt, nişte zombi / nzumbe, hâzi şi oribili, pe care, în calitatea mea de creştin, vă vreau exilaţi, cu toată cimotia voastră, pe vecie, să nu mai calce neam de neamul vostru pământul sfânt al Grădinii Maicii Domnului, în vecii vecilor! Amin!)?!

…Cât de trează era paiaţa de Mircea Toader, când şi-a încurcat mâinile, la votul din Parlament, de-a ieşit „bine”, în loc să iasă „prost”, cum deciseseră TOŢI călăii Hahamului de la Cotroceni…de a trebuit să se refacă votul, pentru a recădea România în cotidianul cel sinistru?!

…Cât de treji  sunteţi, Şacalilor de Cotroceni, când asasinaţi 3 milioane de români, conform recensământului tot de voi comandat?! 3 (trei!) milioane de voturi, în definitiv! (…după mintea voastră strâmbă şi schilavă!)…bată-vă Crucea să vă bată de diavoli ucigaşi şi-nsângeraţi!!!

…Or fi fost morţii noştri …”beţivi” (…nu aţi mai apuca ziua de mâine, îmbătătorilor cu otravă ai României! – …şi să trăiţi trei zile, cu cea de-alaltăieri!), dar vineri, 10 februarie 2012, când au murit, sub zăpezi, DE FRIG şi DE FOAME şi de SETE …şi de NE-GRIJA NIMĂNUI, DIN STATUL ROMÂN, PENTRU DES-ZĂPEZIRE!!! – cei mai mulţi oameni: 9 (NOUĂ!)  – voi, trejilor, aţi benchetuit, din minister în minister, cu şampanie şi caviar, fără să vă pese, „neam”, de cei care se stingeau sub nămeţi, în braţele, infinit mai miloase, ale foamei, setei şi frigului… – …braţe infinit mai miloase decât ghearele voastre jecmănitoare, puse numai pe tortură, crimă şi ciordeală „ţigănească”… –  cioclilor şi călăilor de Neam Românesc!

…Şi-aţi benchetuit  în frunte cu „patriotul” ăsta cu kipă, cu „bulibaşa” ăsta nou (cică!), şef de „neo-securişti”, după ce fusese novice „oxfordist” la …„paleo-securişti”! – …care, în 1993, a susținut masteratul în Studii Ebraice, la Centrul Oxford pentru Studii Ebraice și Evreiești din cadrul colegiului St. Cross al Universității Oxford, iar la 24 martie 2004  „şi-a făcut doctoratul în “Istoria evreilor din România” – şi în urmă cu câţiva ani a venit în Israel pentru specializare. Înainte de numirea în înalta funcţie, urma să fie numit şeful “<<Centrului de studii evreieşti>> din oraşul Iaşi. D-sa promovează cu devotament subiecte legate de poporul evreu (n.n.: este firesc, pentru că ACELA este neamul lui! – dar de ce-l puneţi, măi măscăricilor de masoni, pe un iubitor, legitim, de evrei, să-i iubească, “nelegitim”, pe români…PE CARE-I DISPREŢUIEŞTE  ŞI/SAU  URĂŞTE DE MOARTE?! – doar ca să vă bateţi joc de noi mai crunt, nu-i aşa?!) –  şi acţionează pentru introducerea unui program de învăţământ legat de Holocaust, ca parte integrantă din programul general de învăţământ în România…” – cf. ro. wikipedia.org.

Atâta ştie, atâta iubeşte! – …dar de ce-l lăsăm, noi, oare, să ne fie…”BACI MĂCELAR”?! 

De fraieri”…fraieriţi ce suntem!

Nu doar că israelitul ipocrit şi…”răz(vă)nit” s-a… răstit la morţii şi la viii români (…că-s, vorba lui Ilie Rogojinaru, din Răscoala lui Rebreanu: “…răi, şi proşti, şi leneşi!”), ci, după ce s-a bâţâit la Zidul Plângerii, cu kipa pe scăfârlie, pentru a deplânge “morţii holocaustului”  – …treaba lui şi a neamurilor lui! – …a scris, complet mincinos (deci, “beat” de elixirul diavolului!) în lucrarea lui de doctorat, acuzând România şi pe români, de … masacrarea evreilor din Ardeal!

Uitând că, “la 30 august 1940 – prin Dictatul de la Viena -, nordul Transilvaniei şi aşa-zisul intrând secuiesc erau desprinse de România”  (…iar în Basarabia, Ţinutul Herţa şi în Bucovina blestematului an 1940, Stalin poruncea, “tăia şi spânzura”…!) –… jandarmii  unguri hortyşti purtându-se, cu evreii, mai rău decât germanii nazişti!

…Iată mărturia unui evreu get-beget, contemporan cu acele triste întâmplări – mărturii din revista de la Oradea, Zodii  de cumpănă, Anul II(XV), nr. 3 (55), din vara lui 2008, la pagina 9. Aici apare articolul evreului maghiar Sigismund KolocsaiLa masă cu diavolul – în care acesta declară şi insistă: ”Guvernul instalat de germani avea un prefect, Endre, care era, în acelaşi timp, comandantul jandarmeriei ungare. Mai răi decât jandarmii unguri, care purtau, după tradiţie, o pană de cocoş la şapcă, nu există! (s.n.) Mai antisemiţi, nu există! Pe lângă ei, membrii SS erau nişte umanişti!(s.n.) (…) Am subestimat, de departe, autorităţile ungare, pentru că eram convinşi că puterea e în mâinile SS-iştilor, în ce priveşte <<problema evreiască>>. Au început să-i deporteze pe evrei. Nu nemţii! NICIODATĂ!!! (s.n.). Numai jandarmeria maghiară deporta. Ei alegeau oamenii cei mai bogaţi din ghetou şi-i băteau până la moarte, pentru a afla unde şi-au ascuns averea. Nu era nici un SS-ist în ghetouri.”

…Măi, „beţivilor” ciocoi, care vă plimbaţi, clătinaţi, printre cadavrele fraţilor mei! – măcar nu-i mai ŞI scuipaţi, după ce i-aţi torturat,  jefuit şi ucis!

Ieşiţi, CÂT VĂ VĂD! – din Odaia noastră (de împuţinaţi vii şi de morţi necăjiţi…: morţii noştri poartă, până şi-n moarte, sub pleoape, lacrimile-ngheţate ale durerii şi umilinţei, cu care au pierit!), ieşiţi din Casa noastră, ieşiţi din ŢARA noastră! – … până nu apuc un par şi vă crăp capul, nemernicilor şi rânjitor-blasfemiatorilor ce sunteţi voi! – măi, câinilor turbaţi, strigoilor, slugoilor şi marţafoilor blestemaţi  – şi fără de niciun Dumnezeu…decât Dracul cel Mare de la Cotroceni!!!

***

prof. dr. Adrian Botez

14 februarie 2012

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Cine poate fi prezența surpriză din play-off-ul Ligii 1 Iată echipele cu potențial de revelație!

Actuala stagiune a Ligii 1 promite o luptă interesantă atât la vârful clasamentului, cât ș…