Interpretul legendarului personaj James Bond joaca, la 83 de ani, intr-un lungmetraj de Craciun, care se filmeaza zilele acestea la Castelul Peles, Palatul Stirbei, Palatul Bragadiru si Studiourile MediaPro.

Actorul britanic a ajuns in Romania, duminica seara tarziu, cu o cursa Londra – Bucuresti. Roger Moore va filma la noi in tara, timp de 6 zile, pentru lungmetrajul: “Christmas at Castlebury Hall”, o comedie romantica in regia lui Michael Damian – cunoscutul Danny Romalotti din “Tanar si Nelinistit”. Filmul prezinta povestea unei tinere care petrece Craciunul impreuna cu familia, intr-un castel din Europa si se indragosteste de un print.

Roger Moore are 83 de ani si este cunoscut pentru rolul sau din serialul TV “Sfantul”, dar si pentru cele 7 filme in care l-a interpretat cu succes pe James Bond.

In 2008, Moore a publicat o autobiografie intitulata: “My word is my Bond”. In acelasi an, a primit si o stea pe Hollywood Walk of Fame. Actorul a sosit in Romania la brat cu sotia sa, multimilionara daneza Kristina Tholstrup, care il va insoti pe toata durata filmarilor.

SURSA: http://stirileprotv.ro

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri interne

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vasilica GRIGORAȘ – Omul și cartea, ființe deopotrivă

„Cărţile sunt fiice ale cerului pogorâte pe pământ ca să aline suferinţele neamului omenes…