Asociaţia Eurosprint susţine Campania Umanitară începută în urmă cu câteva zile pentru ajutorarea tânărului Andrei Teodoroiu, diagnosticat cu ciroză hepatică, din cauza căreia, acum, are nevoie de un transplant de ficat. În vederea realizării operaţiei, Andi are nevoie de 150 000 euro, iar aceasta poate fi realizată doar în Germania.
Andrei Teodoriu, Andi cum îi spun prietenii, este un tânăr de 25 de ani, absolvent al Politehnicii, care joacă baschet de 12 ani, cântă, dansează, merge cu bicicleta, râde, reuşeşte ca prin fiecare gest şi vorbă a lui să alunge supărarea din sufletul oricui, iubeşte, radiază prin întreaga lui fiinţă un volum enorm de energie, îndeajuns să alimenteze întregul glob, chiar şi pentru o zi.
Cu sprijinul şi ajutorul prietenilor lui Andi, care au organizat un concert caritabil pe 1 aprilie 2011 într-un pub ploieştean, dar şi al celor mai binevoitori, la 2 aprilie 2011, din suma de 150.000 de mii de euro necesară pentru intervenţie, în conturile deschise pentru el sunt disponibili aproximativ 6.000 de euro.
Asociaţia Eurosprint pune la dispoziţia dumneavoastră următorul cont bancar în care puteţi vira suma dorită, pentru care trebuie să fie făcută menţiunea „Donaţie Andrei Teodoroiu”:

RO07BTRL03001205329928XX, deschis la Banca Transilvania, sucursala Ploieşti.

Pentru mai multe detalii, nu ezitaţi să folosiţi următoarele date de contact:
Victor Covrig – 0723.171198
Radu Simionescu – 0785.403620

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Marian MALCIU: Rondelul tristei veri & Sonetul plângerii… Te cheamă!

Sonetul plângerii… Te cheamă!  ***  Privește, Doamne! Tot pământul plânge, Iar Cerul…