Home Breaking News Stiri Prahova Stiri Campina Anda Adam si Horia Brenciu vor canta la Serbarile Toamnei din Campina

Anda Adam si Horia Brenciu vor canta la Serbarile Toamnei din Campina

3 min read
0
0
353

Potrivit campinaph.ro, Zebra Communication, o firmă înfiinţată acum trei luni, va organiza Festivalul “Serbările Toamnei” din Câmpina. Manifestarea va avea loc în primul week-end din octombrie, duminică, 3 octombrie, urmând să cânte Anda Adam, Horia Brenciu şi Merima, o artistă din Macedonia. În timpul festivalului vor avea loc o paradă a maşinilor de epocă, expoziţii de flori şi pictură, spectacole cu tineri talentaţi din municipiu, un show dedicat lui Michael Jackson şi focuri de artificii.

Manifestarea va avea loc în primul week-end din octombrie, iar pe parcursul celor două zile de festival sunt pregătite numeroase surprize. Zebra îi va aduce la Câmpina pe Anda Adam şi Horia Brenciu împreună cu formaţia sa. Aceştia vor urca pe scenă duminică seara, pentru că prima zi este destinată muzicii populare. Tot în ultima seară va cânta şi Merima, o artistă din Kumanovo, foarte cunoscută în Macedonia.  Festivalul va mai include o paradă a maşinilor de epocă, expoziţii de flori şi pictură, spectacole cu tineri talentaţi din municipiu, un show dedicat lui Michael Jackson, focuri de artificii etc.
Revenind la selecţia de oferte, trebuie spus că din comisia care a stabilit firma câştigătoare au făcut parte primarul Horia Tiseanu, directorul Direcţiei Economice – Gheorghe Ecaterinescu, directorul ADPP – Felicia Olteanu, preşedintele Comisiei de Cultură a Consiliului Local – Marian Dulă, directorul Casei Tineretului –  Florin Buda, directorul adjunct – Gabriel Budileanu şi contabilul aceleiaşi instituţii – Radu Hoitan.

Zebra Communication Bucureşti a fost înfiinţată abia în primăvara acestui an, dar cei trei tineri care i-au pus bazele au o experienţă bogată în domeniu, provenind de la cele mai puternice agenţii de comunicare şi organizare existente pe piaţa din România. Reprezentanţii unora dintre firmele care au pierdut la selecţia de oferte şi-au exprimat nemulţumirea faţă de decizia comisiei, invocând nerespectarea de către câştigător a unor cerinţe impuse de administraţia locală.

SURSA: http://www.campinaph.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Campina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Jurnal de agent imobiliar pentru 15-16 iulie 2019 – 2 imobile noi si 3 actualizari” plus inca 5 informatii

Am adaugat 2 oferte noi si am actualizat alte 3 imobile. Iata noutatile zilei: OFERTE NOI …