Home Andrasi se ocupa de juniorii de la Caraiman Busteni

Andrasi se ocupa de juniorii de la Caraiman Busteni

3 min read
0
0
263

Fostul jucator al Stelei Bucuresti si FC Brasov, Alexandru Andrasi, antreneaza, de la inceputul verii, echipa de juniori a formatiei Caraimanul Busteni. Fost atacant de meserie, Andrasi a imprimat un stil ofensiv micutilor fotbalisti din Busteni, formatia sa marcand 9 goluri in cele doua meciuri disputate pana acum din cadrul campionatului judetean de juniori A (nascuti dupa 1 ianuarie 1992).
Cariera de jucator a lui Andrasi a fost marcata de meciul de pomina dintre FC Brasov – FCM Bacau, joc disputat in anul 2001. Atunci, oaspetii aveau nevoie de un punct pentru nu a merge la barajul de mentinere in Liga I, in timp ce un eventual succes al formatiei FC Brasov ar fi dus echipa de sub Tampa in Cupa UEFA, dupa 24 de ani! In acel meci, doar fostul portar al Caraimanul Busteni, Ibrahim Dossey si atacantul Alexandru Andrasi si-au aparat corect sansele, cel din urma jucator mentionat marcand golurile victoriei, in minutele 85 si 90.
In afara de cele doua echipe de Liga I, Andrasi a mai jucat si in Ungaria, la FC Vac, in perioada 1995-2000.

Ultima sansa pentru restantieri

La inceputul lunii august, arbitrii si asistentii de Liga a II-a si a III-a au sustinut testarea fizica si teoretica, dar nu toti “fluierasii si stegarii” au luat nota de trecere. Astfel, in cursul zilei de astazi, are loc retestarea, prima proba pe care o vor sustine arbitrii va fi cea fizica, proba care se va desfasura pe stadionul Dinamo, din Capitala. Apoi, cateva ore mai tarziu, are loc testarea teoretica, proba care a dat mari batai de cap arbitrilor.
Daca la nivelul Ligii a II-a judetul nostru nu are nici un cavaler al fluierului la retestare, nu asa stau lucrurile in esalonul al treilea. Arbitrii Viorel Caunei si Haralambie Veronel Ion vor sustine doar testarea teoretica, acelasi lucru urmand sa-l faca si asistentii Emil Pascu, Marius Petru Diaconu, Paula Banaseanu si Lucian Gabriel Banu. In schimb, “tusierii” Raluca Fratila Stefanescu si Andrei Achimescu vor sustine ambele probe.
Cristi DAMIAN

SURSA: http://www.ziarulprahova.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Tips&tricks: cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre hidroizolatiile pentru fundatii

Iti doresti sa-ti construiesti o casa, pentru a te bucura de confortul pe care un astfel d…