Home Antreprenoriat in educatie, leadership si storytelling, temele lunii iunie la roPot

Antreprenoriat in educatie, leadership si storytelling, temele lunii iunie la roPot

4 min read
0
0
362

Pe 6 iunie va dam intalnire cu CROS sa discutam abordarea antreprenoriala pe care ei o au asupra educatiei. Pentru anul viitor am introdus o taxa de 100 euro pentru participarea la comunitatile de practici si vom rezerva 6 locuri in comunitatile de practici pentru oameni din afara organizatiilor studentesti partenere CROS. Avem in plan alte cateva proiecte care sa generezevenituri (ex: Edu CafeRent a Teamsau Media Lab) si cateva moduri in care sa facem comunitatile de practici sa genereze venituri. Pana acum am lucrat pe modelul Business Model Generation si suntem in punctul in care avem 3 scenarii pe care ne dorim sa le supunem atentiei comunitatii Ropot.

Detalii si inscrieri pe pagina Seara de Antreprenoriat Social – CROS

10 si 11 iunie sunt datele cand roPot gazduieste  cursul de Leadership Situational II sustinut de Emi Beteringhe, trainer Human Invest. Despre curs, o participanta spune: “In noiembrie 2010, am avut sansa sa particip la cursul de Leadership Situational, organizat de Human Invest. Aici am aflat ca pentru a fi un bun lider trebuie sa stii cum sa comunici cu oamenii dinechipa ta. Cursul te invata in primul rand cum sa reactionezi tu ca persoana din cele doua perspective – de subordonat si de lider. Pornind de la sine, cursul te ajuta in cel mai interactiv mod, cu studii de caz si lucru in echipa, sa “citesti” fiecare situatie posibila astfel incat sa raspunzi cu cel mai potrivit tip de leadership.

Detalii si inscrieri pe pagina Leadership Situational II

Daca o intrebi pe Sandra, gazda din 25 iunie a Atelierului de Storytelling de ce important subiectul ea iti spune Cand cineva asculta o poveste, mintea sa se aliniaza cu cea a povestitorului. O poveste buna te poarta in universul povestitorului si, de multe ori, te face sa vrei sa o impartasesti si cu altii. Storytelling-ul este important pentru cei care-si doresc ca informatiile pe care le transmit sa fie intelese, retinute si povestite mai departe. Ce si cum facem de fapt in atelierul asta? Disecam povesti consacrate pentru a le intelege anatomia. Apoi cautam firul narativ al proiectelor noastre pentru a construi noi povesti, cu impact. Ne impartasim povestile si invatam unii de la ceilalti.

Detalii si inscrieri pe pagina Atelierul de Storytelling

SURSA: http://www.romaniapozitiva.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hrană umedă pentru pisici: beneficii pe care trebuie să le cunoști

Hrana umeda pisici este unul dintre alimentele preferate de către feline datorită tuturor …